2451
Які друзі витягують з вуха, а в страшній сні не сниться! Шкіряний заморозок. .
Незвичайний вечір в одному з барів у Сполучених Штатах: кожен п'є, чати і деякі грати в басейн. А потім щось драматичне буває: Великий Майк падає на підлогу, як колода, так і вагітами, розповідаючи своїх друзів, кажучи: «Я отримав моху в вухо!» Так, все! Я не дівчині!
Один з друзів Майка шутував, "Дів мене твізери!" Мені потрібні тизери! А потім почався рятувальна місія: за кілька хвилин два друзі провели Майк так, щоб він не відчував, поки його подруга спробувала витягнути запалену комаху з вуха. І як здивували всіх, щоб витягнути величезний молитви з вушка Майка!
Великий молитва закінчився в тому, що поганий чоловічий вухо. Що таке, як це може статися на будь-який з нас не робить мене будь-яким щасливим. Ви не хочете, щоб на ваших найгірших ворогів. Дякуємо Богу, що над ними.
Розкажіть про це! Збережіть сповіщення.
www.youtube.com/watch? v=XJhyZARAJHw
Один з друзів Майка шутував, "Дів мене твізери!" Мені потрібні тизери! А потім почався рятувальна місія: за кілька хвилин два друзі провели Майк так, щоб він не відчував, поки його подруга спробувала витягнути запалену комаху з вуха. І як здивували всіх, щоб витягнути величезний молитви з вушка Майка!
Великий молитва закінчився в тому, що поганий чоловічий вухо. Що таке, як це може статися на будь-який з нас не робить мене будь-яким щасливим. Ви не хочете, щоб на ваших найгірших ворогів. Дякуємо Богу, що над ними.
Розкажіть про це! Збережіть сповіщення.
www.youtube.com/watch? v=XJhyZARAJHw
Це пескі голубка зробить будь-який гарячий. Але потім він атакував неправильний. й
Він купив себе машину своєї мрії, і вона водонепроникна маркер. Шукайте те, що сталося!