Він чи вона? За допомогою божевільного макіяжу жінка миттєво перетворюється в будь-який чоловічий характер!

Lucia Pittalis - це надзвичайна жінка! Шукаю, вона отримала тон макіяжу, і вона дуже добре в мистецтві трансформації. Ви будете вражені, щоб побачити її навички.

Жінка продемонструвала чарівну силу косметики, перетворюючи себе на знаменитих героїв музики та кіно. За допомогою такої «розфарбовування на обличчі», Лукія створює яскраві образи, які дуже точно передають персонажам.

Перш за все, я ретельно вивчити характер персонажа - Я переглядаю свої фотографії, фільми або виступи за його участю, навіть зробіть екрани. Я намагаюся ретельно думати про те, як я можу використовувати обличчя, щоб передати свої вирази обличчя. Для створення певного настрою я поверніть музику, пов'язані з цим персонажем і просто робіть свою річ, говорить Лукія. І ось її найяскравіші трансформації. . й

Іггі Поп.

9113940

Brian Cranston як Walter White

Джим Моррісон

Сильвестр Stallone як Rimbaud

Сельвертер Stallone як Rocky

Keith Річардс

Кірк Хамметт

Don Vito Корлеон

Я просто дивився на її талант... Ця жінка повністю трансформується в будь-який характер! Покажіть неймовірний талант Lucia Pittalis до ваших друзів.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8