432
Китайська жінка в любові після поломки з хлопцем пішли в ресторан KFC і... провів цілий тиждень там!
26-річний Китаянка дівчина tan Shen була пригнічена, тому що вона була відмовлена від дружби. Якось вижити сепарацію, дівчина пішла на прогулянку і досить несподівано знайшла себе в KFC. Після замовлення курячих крил дівчина вирішила залишитися там на тиждень!
«Я прогулявся і відчував нездатний. Я вирішив зупинитися на станції КФК. Але я не планую залишитися там довго. Я просто необхідний час, щоб подумати про це. й
Вона не хоче йти додому, адже порожня квартира нагадувала її поділу.
Співробітники КФК помітили дівчину лише кілька днів пізніше. Вони працюють в декількох зсувах, тому запам'ятовують кожного відвідувача досить складно. Але через три дні це стало зрозуміло, що Тань Шен не залишив ресторану. Починався турбувати робітників. Але це ще не було. Вона не була, як і раніше, і платна за їжу, як постійний клієнт. Так що вони вирішили не вирізати її.
Через тиждень дівчина вирішила, що вона була досить. А потім з'явилися локальні ЗМІ і вирішили писати про це.
Вона думала, що вона могла зробити на час, щоб її батьки. Так вона зробила, купивши квиток на перший рейс.
Як ви відчували себе? Поділіться цим дивним сюжетом з друзями!
English, Українська, Français...
«Я прогулявся і відчував нездатний. Я вирішив зупинитися на станції КФК. Але я не планую залишитися там довго. Я просто необхідний час, щоб подумати про це. й
Вона не хоче йти додому, адже порожня квартира нагадувала її поділу.
Співробітники КФК помітили дівчину лише кілька днів пізніше. Вони працюють в декількох зсувах, тому запам'ятовують кожного відвідувача досить складно. Але через три дні це стало зрозуміло, що Тань Шен не залишив ресторану. Починався турбувати робітників. Але це ще не було. Вона не була, як і раніше, і платна за їжу, як постійний клієнт. Так що вони вирішили не вирізати її.
Через тиждень дівчина вирішила, що вона була досить. А потім з'явилися локальні ЗМІ і вирішили писати про це.
Вона думала, що вона могла зробити на час, щоб її батьки. Так вона зробила, купивши квиток на перший рейс.
Як ви відчували себе? Поділіться цим дивним сюжетом з друзями!
English, Українська, Français...
Після того, як ці фотографії ви зробите своїх гостей, вимкнете свої телефони і камери на вашому весіллі!
Смуглінг екзотичних тварин: аудит цих людей не має обмежень.