672
Після того, як ці фотографії ви зробите своїх гостей, вимкнете свої телефони і камери на вашому весіллі!
Останнім часом питання фотографічних гостей наповнилося на фотокурсах. Це не схоже на велику проблему, оскільки буде більше фотографій з свята, гості можуть захопити пропущений момент або взяти з іншого кута. Але в будь-якому випадку, коли гості зіпсують красиві фотографії або вийдуть перед фотографом в найбільш критичних моментах.
, Україна
Це дивує мене, коли це відбувається. Я впевнений, що мій постріл буде краще, якщо гості не збирали фотографії одночасно.
Не можна виправити фотографію гостя.
р.
А батько цієї дитини також полюбився на мене, тому що я не зупинив його від прийому фото на його iPhone. До речі, вони не були навіть гості цього весілля, але просто відпочивали поруч.
І в цьому храмі вони не пустили мене, але це не найгірша частина. Гості заблоковані навіть кутом, з якого можна було якось фотографії пари.
Ще один гість стоїть перед мною на церемонії, де я не міг прогулятися по церкви.
При поході гостей, вони рідко залишають азолю церкви.
Це робить мене ще більш сердитися, коли гості фотографують мене.
У гості вирішили, що перший танець – найкращий час для фотографування молоді.
р.
У першому місці для мене є клієнти і весілля. Вони оплачували мені гроші, і я не можу отримати роботу, виконану через дратівливих гостей. Більшість з них не розуміють, що вони псують фотографії. Поділіться цією статтю з друзями, щоб вони не зіпсували свої весільні фотографії!
Lover.ly/планування/фото-відео/відео-звіт-зйомка-зйомка-зйомка-зйомка-в-в-в-в-в-в-в
, Україна
Це дивує мене, коли це відбувається. Я впевнений, що мій постріл буде краще, якщо гості не збирали фотографії одночасно.
Не можна виправити фотографію гостя.
р.
А батько цієї дитини також полюбився на мене, тому що я не зупинив його від прийому фото на його iPhone. До речі, вони не були навіть гості цього весілля, але просто відпочивали поруч.
І в цьому храмі вони не пустили мене, але це не найгірша частина. Гості заблоковані навіть кутом, з якого можна було якось фотографії пари.
Ще один гість стоїть перед мною на церемонії, де я не міг прогулятися по церкви.
При поході гостей, вони рідко залишають азолю церкви.
Це робить мене ще більш сердитися, коли гості фотографують мене.
У гості вирішили, що перший танець – найкращий час для фотографування молоді.
р.
У першому місці для мене є клієнти і весілля. Вони оплачували мені гроші, і я не можу отримати роботу, виконану через дратівливих гостей. Більшість з них не розуміють, що вони псують фотографії. Поділіться цією статтю з друзями, щоб вони не зіпсували свої весільні фотографії!
Lover.ly/планування/фото-відео/відео-звіт-зйомка-зйомка-зйомка-зйомка-в-в-в-в-в-в-в
30 неймовірно рідкісних фото нашого дивовижного світу Ця колекція викликала мені вибух емоцій!
Китайська жінка в любові після поломки з хлопцем пішли в ресторан KFC і... провів цілий тиждень там!