10 помилок, які люди пошкоджують після 30 Ви все ще маєте шанс виправити це!

Які помилки ми робимо в житті? Ви не можете відразу зрозуміти це, і тільки від 30 років ми приїжджаємо до першого розуміння, яке ми пропустили щось, зробив щось неправильно. Не пропустіть своє життя!

2545657

1,1 км Не кладемо життя на пальці спини.
До 30 років відбувається активне формування особистості. Люди будують кар'єри, забути про сім'ю і своє здоров'я. В результаті нестача особистого життя і здоров'я. Робота не єдина, що варто доглядати. Про нас

2,2 км Не витрачайте час на гнів.
Люди витрачають занадто багато часу на порожні карелі з близькими, гнів на босах і поганий день. Агер є руйнівним почуттям. Намагайтеся заповнювати свою душу яскравими і радісними, замість того, щоб вижити енергію на небезпеку.

3. У Оцінити своїх близьких.
Нерідко люди приймають стосунки з близькими надані. Але настає час і інша половина набридає бойових дій. Зверніть увагу на батьків, партнерів, дітей. Відчуйте, щоб розповісти їм, скільки ви любите їх.

4. У Не порівнювати себе іншим.
Кожна людина має свою вершину, і кожен прагне до неї по-різному. Ми не порівнюємо ваші досягнення іншим лише тим, що ви маєте власний шлях.

5. Умань Не відкладайтесь, щоб діти були пізніше.
Діти є найбільшою радістю в нашому житті. Звичайно, необхідно підготуватися до їх зовнішнього вигляду. Але ніколи не ставити свою кар’єру першим. Це може бути занадто пізно, щоб мати дитину.

6. Жнівень Не забути своїх друзів.
Коли людина має сім'ю, дуже легко відступати від друзів. Але не робіть смертельної помилки, не забувайте їх. Приїжджайте час і ви пошкодуєте його.

7. Подорожі.
Неважливо, що взуття ви зносите, якщо ви йдете в Парижі в них. Не витрачайте гроші на дорогі речі, витрачайте на подорожі.

8. У Не витрачайте час на шкоду.
Якщо ви не отримали вищої освіти, вам сниться до 30 років, або не занурилися на курси, це зараз! 30 - це не кінець життя, але світанок.

9. Навігація Довіряйте свої почуття.
Не долучайтеся свого життя з ким ви не любите. Немає суми грошей може замінити справжню любов.

10. Використовуйте вільний час мудро.
Що вам подобається. Час працює і потрібно використовувати добре.

Я сподіваюся, що ви думаєте про ці помилки і не зроби їх знову. Додайте інформацію про ваших друзів!

за допомогою igenno ru