Тест жиру: якщо зображення рухається - речі погано! Прочитати чому. . .

Не знаю, що проблема? Але команда подбала про своє психічне здоров’я. Цей простий тест допоможе вам дізнатися, що ви неправильно з вами і призведе до того, щоб самовідкрити. Ідея цього візуального діагнозу прийшла до розуму японського психіатра, професора психології Університету Ріцюка в Кіото, після того як він почав вивчати тему візуального сприйняття та візуальних ілюзій. Оптична ілюзія "Ротування змії" приніс талановитий психолог світу, і ви, швидше за все, дасть можливість придбати довгоочікуваний спокій, гармонія і стрибок нової енергії. Цей тест допоможе вам виміряти рівень психічної втоми.

Тут представлені інші візуальні ілюзії. З повагою, це не анімація! Це дуже просто: подивіться на ці зображення. Визначте, або вони рухаються. Якщо так, як швидко? Тепер читайте результати.

, Україна

р.

Зображення повністю без руху.
Вітаємо! Ваш Олімпійський спокій може бути загиблим. Ви заспокоїте як боя. Так, ви можете мати, як і всі інші люди, проблеми і досвід, але ви лікуєте їх філософічно і знаєте, як успішно подолати труднощі життя.

малюнки рухаються, але повільно.
Витягуйте енергію життя. Тепер це процес вигорання. Вам потрібен повноцінний відпочинок як фізично, психологічно і морально. Найкраща медицина - здоровий 8-годинний сон.
Порада: Не спрощуйте енергію навколо. У будь-якій ситуації залишатися спокійним. Таким чином, ви можете бачити проблему більш чіткою і виглядати на ній, відразу ж буде розчин.

Карти дуже швидко рухаються.
На жаль, це виклик пробок і може бути симптомом стресу. На цьому курсі можна досягти нервового розбиття і привести до бідного здоров'я.
Порада: Не потрібно, як завжди, звучати тривогу. Вам потрібен хороший відпочинок і, можливо, навіть кваліфікована психологічна допомога, і ще краще – просто перегляньте свої погляди на життя і лікуйте все простіше. Так, життя не просто, але світ ще не з'явився на будь-якій задачі. Всі труднощі охочі, тому вам не потрібно турбуватися про що-небудь.

Можливо, ви повинні звернути увагу на здоров'я і спробувати жити в гармонії з вашим духом і тілом. Зніміть своє ставлення до власної особистості, оточуючих, життєвих порушень і життя в цілому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Почати зміни вашого життя, щоб краще прямо зараз. Просте, але дуже корисний і цікавий тест з друзями.

за допомогою igenno ru