585
Ліки цього незвичайного художника виготовляються для мистецтва! Які люди не можуть думати. . й
Natalie Irish є звичайним американський дівчина, яка бажала створити щось з себе в мистецтві. З дитинства вона навчалася мистецтвом, відвідала арт-школа. Бажання експериментувати і створити новий стиль в мистецтві дав дівчину цікавою ідеєю. Після того, як вона замочила губи серветкою, щоб видалити зайву помаду, вона подобалася яскравому друку помади. Наталя почала експериментувати з принтами губ на папері, тому вона розробила власний стиль роботи.
Перша картина, створена Наталією поцілунками, була портретом Марілін Монро. Вона вибрала її не випадково – це з Монроєм, що Наталі ірландці асоціюється з яскравою помади!
р.
Для створення такої роботи художник потребує близько п'яти труб помади. Вона займає близько трьох годин до роботи, під час якого вона методично і відповідно до певної схеми поцілунає полотно. На полотні важко залишити тисячі поцілок. Наталя потребує постійного зволоження губ, тому вона постійно використовує гігієнічну помаду.
Художник має понад двадцять картин, виконаних в техніці «кіса». Я шукаю свою колекцію.
У нас є багато нових речей, щоб відкрити або винахід. Поділіться історією про цей незвичайний художник!
www.youtube.com/watch? v=0ra5kRL6iuk
Перша картина, створена Наталією поцілунками, була портретом Марілін Монро. Вона вибрала її не випадково – це з Монроєм, що Наталі ірландці асоціюється з яскравою помади!
р.
Для створення такої роботи художник потребує близько п'яти труб помади. Вона займає близько трьох годин до роботи, під час якого вона методично і відповідно до певної схеми поцілунає полотно. На полотні важко залишити тисячі поцілок. Наталя потребує постійного зволоження губ, тому вона постійно використовує гігієнічну помаду.
Художник має понад двадцять картин, виконаних в техніці «кіса». Я шукаю свою колекцію.
У нас є багато нових речей, щоб відкрити або винахід. Поділіться історією про цей незвичайний художник!
www.youtube.com/watch? v=0ra5kRL6iuk
Ці люди реальні герої! В якості дорожніх послуг, які пройшли, вони рятують людей.
Спочатку я сміхався в цьому чоловіка в рожевій спідниці. А потім дізнався свою історію. . й