1304
Загадка цього старого фотографа шокує. Жорстка традиція, що робить кров холодним у венах!
Видавнича епоха є темним періодом в історії людини. У цій епоху була дивна традиція посмертних фотографій. Люди фотографували після того, як вони загинули. Тепер здається не те, що дивний, але і непромісний, а потім був нормальним.
Коли ви подивитеся на ці фотографії, гусениці пропускають на шкірі. Редактори сайту підготували для вас 20 фото-поштових фото з епохи Вікторія.
Незважаючи на те, що ці фотографії є хрипкою, вони були зроблені для того, щоб служити спогадами загиблих людей.
Тому фотографи намагалися зробити мертвий вигляд як живих людей.
Вони придумали багато хитрощів для цього.
Найчастіше, ніж не, люди фотографували своїми улюбленими речами, такими як цей чоловік з собакою на стільці.
Або це дівчина з її іграшки.
Іноді зображений сон.
Ця маленька дівчина проводиться спеціальним пристроєм.
Ця людина має голову.
Побачити завісу за хлопчиком? Хтось, ймовірно, тримала голову за нею.
Дівчинка проводиться задньою стороною крісла і спеціальним пристроєм, який захований за спину.
Ця дівчина виглядає так само, як вона жива.
За маленькою дівчиною чоловік тримає її в ляпасі.
На цій картині фотограф звернув дівчину учні, щоб зробити її більш живим.
Іноді не можна зображувати людину живою.
, Україна
Це було нормально фотографувати родину покійного з ним.
Дуже важко знати, що дитина пішла.
Я можу уявити, наскільки важко мати позувати з нею незрівняну дитину.
Ці фотографії інтимізовані.
Ця картина досить чітка.
Габаритний зображення
Важко сказати, що один мертвий.
Я не маю слів, щоб описати ці фотографії. Незважаючи на те, що вони викликають жаху, вони здійснюють багато сил і сенсу. Ви думаєте, що це божевільний, щоб позувати батьків з вашої мертвої дитини, але думаю, про те, скільки відваги він взяв їх, щоб зробити це. Дуже добре, що вікторіанська епоху, і ця традиція не вкорінилася. Покажіть ваші друзі ці захоплення фотографії!
www.viralnova.com/post-mortem-victorian-photographs/
Коли ви подивитеся на ці фотографії, гусениці пропускають на шкірі. Редактори сайту підготували для вас 20 фото-поштових фото з епохи Вікторія.
Незважаючи на те, що ці фотографії є хрипкою, вони були зроблені для того, щоб служити спогадами загиблих людей.
Тому фотографи намагалися зробити мертвий вигляд як живих людей.
Вони придумали багато хитрощів для цього.
Найчастіше, ніж не, люди фотографували своїми улюбленими речами, такими як цей чоловік з собакою на стільці.
Або це дівчина з її іграшки.
Іноді зображений сон.
Ця маленька дівчина проводиться спеціальним пристроєм.
Ця людина має голову.
Побачити завісу за хлопчиком? Хтось, ймовірно, тримала голову за нею.
Дівчинка проводиться задньою стороною крісла і спеціальним пристроєм, який захований за спину.
Ця дівчина виглядає так само, як вона жива.
За маленькою дівчиною чоловік тримає її в ляпасі.
На цій картині фотограф звернув дівчину учні, щоб зробити її більш живим.
Іноді не можна зображувати людину живою.
, Україна
Це було нормально фотографувати родину покійного з ним.
Дуже важко знати, що дитина пішла.
Я можу уявити, наскільки важко мати позувати з нею незрівняну дитину.
Ці фотографії інтимізовані.
Ця картина досить чітка.
Габаритний зображення
Важко сказати, що один мертвий.
Я не маю слів, щоб описати ці фотографії. Незважаючи на те, що вони викликають жаху, вони здійснюють багато сил і сенсу. Ви думаєте, що це божевільний, щоб позувати батьків з вашої мертвої дитини, але думаю, про те, скільки відваги він взяв їх, щоб зробити це. Дуже добре, що вікторіанська епоху, і ця традиція не вкорінилася. Покажіть ваші друзі ці захоплення фотографії!
www.viralnova.com/post-mortem-victorian-photographs/
Короткість - сестра таланту. Ці оповідання в 6 слова подарують свої емоції!
Реальна історія російської кіндерелі подає речення життя. Я соромлюся!