404
Історія провокує засудження і захоплення одночасно. Не кажучи вже про безпеку малюка!
Коли Jung Feng зустрів Wen Changlin, вона була лише 15 років. Одягненала для хворого батька дівчини. Лікар був 60 в часі. І ми не знали, що вона була неправдивою і спробувала залишитися від дівчини. Але після смерті батька Юнг попросив Відень, щоб зрадити її, так як вона не могла жити без нього. Вона була 27 в часі і він був 72.
Ван прислухав серця і домовилися. дівчині, як і всі селяни, проти такого шлюбу, вони не розуміли цього союзу.
Угор і Вен пішли проти системи.
Запрошення до шлюбу з новинами, які завагітніли Jeng.
Дитина названа Тянь. Тексти пісень, а це означає: Він буквально переводить до "пардиз".
Це п'ята дитина Відня.
Мама Янга допомагає пара дивитися після малюка і зараз живе з ними.
Звичайно, досить складно зрозуміти цю спілку, тому що молода дівчина підходить для свого чоловіка як онуків, але ці дружини несуть радості. Це легко видно на обличчі. З іншого боку, краще мати старий батько, ніж ні. Я також думаю, що це час для того, щоб зупинити прийом дитини на скутері. Дуже небезпечно. Поділитися з друзями
www.dailymail.co.uk/news/article-2517585/Still-got-china-man-72-weds-women-20s-happy-couple-baby-together.html
Ван прислухав серця і домовилися. дівчині, як і всі селяни, проти такого шлюбу, вони не розуміли цього союзу.
Угор і Вен пішли проти системи.
Запрошення до шлюбу з новинами, які завагітніли Jeng.
Дитина названа Тянь. Тексти пісень, а це означає: Він буквально переводить до "пардиз".
Це п'ята дитина Відня.
Мама Янга допомагає пара дивитися після малюка і зараз живе з ними.
Звичайно, досить складно зрозуміти цю спілку, тому що молода дівчина підходить для свого чоловіка як онуків, але ці дружини несуть радості. Це легко видно на обличчі. З іншого боку, краще мати старий батько, ніж ні. Я також думаю, що це час для того, щоб зупинити прийом дитини на скутері. Дуже небезпечно. Поділитися з друзями
www.dailymail.co.uk/news/article-2517585/Still-got-china-man-72-weds-women-20s-happy-couple-baby-together.html
Ви будете здивовані, щоб дізнатися, що ви можете купити тільки 1 рубль в СРСР. Це право!
Короткість - сестра таланту. Ці оповідання в 6 слова подарують свої емоції!