У вас був поганий день? Ні, ці "хточні люди" завжди почали гірше!

понеділок неймовірно складний день. Правда полягає в тому, що ми чекаємо п'ятниці, починаючи з понеділка. Важко, після довгоочікуваних вихідних, щоб повернутися до роботи з такою ж пристрастю, як і в середині тижня. Люди, як правило, думають про те, що відбувається в понеділок, буде як цілий тиждень. Всі ці «фавіти долі», як кажуть, сьогодні отримали на виворітній нозі. На перший день роботи не було. З понеділка по п'ятницю, з понеділка по п'ятницю. Важко уявити, що весь тиждень буде схожим.

Не вдалося англійського сніданку.

У кілька секунд цей розумний хлопець кинув весь офіс.

І нехай власник цього автомобіля дивиться, чому співробітники таємно порушують на нього з ранку і загиблого

Хтось тут, безумовно, отримав хороший відпочинок у вихідні або не вистачить сон.

Я збираюся. й

Я хочу, щоб бути пізно.

р.

Вранку подається здоровий сніданок!

Не вдається відпочивати після пологів.

Якщо ви не щасливі, ви не пощастите навіть у невеликих речей. . й

Знову маєте сніданки в McDonald’s.

Яким був результат відсутності сну, може перетворитися в модний тренд.

Приїхати додому рано від роботи? Ні, я не маю. й

до 1 2 3 4 5+

Що ви знаєте про бездіяльність?

Тексти пісень, а це означає: І завжди є те, що ви будете знищити всі високі з такого смачного обіду. . й

Краще не ловити, що чоловіче око прямо зараз.

Може бути, я не маю на увазі обід на комп'ютері.

Собака рай. Але хто-небудь гонну потрібно очистити його. . й

Він просто слідує інструкціям і кладуть дві плями на своїх штанахах.

Вакуум, чому ви робите це?

І нехай ті, хто терміново потрібні документи чекають. й

Якщо життя відіграла жорстокий жарт з вами, посміхатися! Ви повинні лікувати такі життєві ситуації з гумором, тому що життя настільки коротким, що це незрівнянно, щоб сердитися про таку дрібну річ. Покажіть ці фотографії, щоб зробити їх позитивним протягом всього тижня.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8