414
Незвичайний культуратор прийшов на сцені і давав це, після чого всі лежали з сміхом. Браво!
Додайте його, ви звикли сміятися на великих, розумних культуристів. Але цей чоловік зламав стереотипи і сміхався на себе, при цьому йому вдалося привернути захоплення громадськості. Російський спортсмен Вадим Скорняков поставив бодібілдінг на абсолютно іншому рівні. Тепер це не схоже на нудну спортивну виставу! Це гармонійне поєднання мистецтва, спорту та гумору. Ця смішна суміш буде цікаво бачити не тільки любителів спорту. Я сміється!
З музичним супроводом вона виглядає дуже смішно! Я сміхався. Не дивлячись на те, що ваші друзі байдужі до бодібілдингу. Але я впевнений, що перегляд цього відео, вони змінять свої думки про спорт.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
З музичним супроводом вона виглядає дуже смішно! Я сміхався. Не дивлячись на те, що ваші друзі байдужі до бодібілдингу. Але я впевнений, що перегляд цього відео, вони змінять свої думки про спорт.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Зварювалося це собака, вичерпається і зливається сміттям. Що він за нього був великим. . й
Ви, ймовірно, не знаєте, як дивно це мисливець. Не можна заздрити свою жертву. .