Зварювалося це собака, вичерпається і зливається сміттям. Що він за нього був великим. . й

Як правило, Натан Бінней кидає сміттєві мішки на свій вантажний автомобіль без їх розгляду. Але це час, зробивши свій звичний ляпас, він зробив більший вигляд. Невелика цуценя приховувалася серед відходів. Маленький чотириногий друг був просто шкірою і кісточками. Він був струнким. Натан негайно назвав допомогу і дав йому цуценя свого обіду.

У цуценя була неймовірно щаслива, щоб мати Nathan відкрите сміття. «Я не знаю, чому я вирішив дивитися всередині, але дякую Богу Я зробив.» Представники місцевої організації охорони тварин переїхали на місце знаходження для збору цуценя. Ця маленька собака повинна вийти з дому через зловживання її власником. цуценя була 10 місяців і зважена майже 7 кг на час, коли 22 кг є нормою. Коли він був прийнятий до оксамиту, вони не могли приймати ніяких аналізів крові, тому що він був занадто худий.

На наступний тиждень він був смажений спеціальною їжею. Крім того, важливо, щоб цуценя знову довіряв людей. До сюрпризу рятувальної команди це не проблема. Після декількох днів він виглядав здоровіше.

Як такі історії можуть статися, я не можу уявити. Дякуємо Богу, що є іншими людьми. Повага людям, які люблять тварин і готові їх зберегти.

Поділитися з історією Наталі та надихати інших, щоб зробити добро.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8