366
Його план здається божевільним, і шлях схожий на ніжну лопатку. Я люблю!
Збірна поїздка Danny MacAskill - одна з найвідоміших шотландських велосипедистів - захоплюється своєю новою плівкою "The Ridge". Його маршрут проходить через неординарний гірський діапазон Кулініна на острові Сонце, Шотландія. Його кожен стрибок непередбачуваний і приголомшливий. Його кожен рух виділяється своїм стилем - унікальне поєднання в'язкості, перехрестя, передгір'я і вулиці.
Цей відео, як і будь-який інший з його участю, буде впливати на вас так багато, що ви не можете залишитися байдужим. Чи є це божевільність або мистецтво? Або ж, можливо, це просто спрага для адреналіну? Переглянути цей фільм і ви знайдете всі відповіді на ваші запитання.
По-перше, я думав, що він був реальним божевільним, і його шлях був вибором розчарованої людини в житті, але він був досить різним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Реальне джерело мотивації для всіх: Ви сильніші, ніж всі обставини, і якщо ви дійсно хочете щось, навіть високі гори не бар'єр.
Розкажіть про це неймовірну подорож. Ви побачите, вони також будуть дивитися від початку до кінця, зберігаючи їх дихання.
www.youtube.com/watch? v=xQ_IQS3VKjA
Цей відео, як і будь-який інший з його участю, буде впливати на вас так багато, що ви не можете залишитися байдужим. Чи є це божевільність або мистецтво? Або ж, можливо, це просто спрага для адреналіну? Переглянути цей фільм і ви знайдете всі відповіді на ваші запитання.
По-перше, я думав, що він був реальним божевільним, і його шлях був вибором розчарованої людини в житті, але він був досить різним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Реальне джерело мотивації для всіх: Ви сильніші, ніж всі обставини, і якщо ви дійсно хочете щось, навіть високі гори не бар'єр.
Розкажіть про це неймовірну подорож. Ви побачите, вони також будуть дивитися від початку до кінця, зберігаючи їх дихання.
www.youtube.com/watch? v=xQ_IQS3VKjA
Цей хлопець не був насиченим. Але ви будете вмирати, коли ви бачите, що він побудований!
Замість звичайного похорону вони перетворюють попелиці мертвого в це. І вона, як альтернатива!