565
Дотик і неруйнівна історія дружби хлопчика і пінгвіна. Тільки діти можуть любити цей спосіб!
Цей відео Джон Льюїс буде залишити тільки несерйозний людина байдужим. Ця історія розповідає історію неймовірно сильної дружби між юним хлопчиком та пінгвіном. Наше суспільство все ще має багато вчитися від дітей, адже не багато хто з нас здатний випробувати такі щирі і дружні почуття. Ця історія трохи нагадує сюжет радянського мультфільму «Мит». Але історія дитини і пінгвін не так трагі. Навпаки надихає і надихає бути людиною. З кожним другом ви дивитесь на неймовірну дитячу здатність любити. Любов - це єдине, що економить наш земний світ від усього краху. Як важливо мати друг, навіть якщо це незрівнянна улюблена іграшка.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не скажеш мені, що ви зуміли зберегти сльози після перегляду цього відео. Не соромно бути людиною! Покажіть цю красиву історію коханим друзям.
www.youtube.com/watch?v=iccscUFY860
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не скажеш мені, що ви зуміли зберегти сльози після перегляду цього відео. Не соромно бути людиною! Покажіть цю красиву історію коханим друзям.
www.youtube.com/watch?v=iccscUFY860
Чому я захоплюю жінок більше 40. Чиста правда жіночої привабливості!
Історія про те, як часто ми жертвуємо себе в затінку для інших. Дуже вірно!