512
Цей будинок не просто крихітний будинок в середині озера. Що прихована всередині нього неймовірна. . й
Є багато оригінальних готелів світу. Один з найбільш незвичайних готелів Швеції відкрив тільки сезонно – з квітня по початку грудня. Ця будівля дуже невелика і проста, але ціна за ніч, проведена в ній становить $ 400-500. Що це таке?
Otter Inn - це 4-зірковий готель, що знаходиться на вулиці Стокгольма.
Але це не просто озеро, він знаходиться в самому озері.
Ми побачимо лише вхід. Сам готель знаходиться під поверхнею води.
Михайло Генбург, дизайнер будинку, стверджує, що він був натхненний хвилюванням гостей, які провели перший нічний підводний басейн.
Ось вікно з кожного боку, тому ви відчуєте повністю зануренням.
Можна буквально спати рибою.
р.
Відвідники розповідають Мікеель, що їх підводний сон був кращим соном їх життя.
Для деяких, які живуть в такому готелі будуть щось безпрецедентне, незвичайне і весело, для інших - справжній кошмар. Вентилятори паніки такі відпустки навряд чи люблять, тому що прокинувшись в середині ночі в глустрофобії не дуже приємна перспектива. Але є багато людей, які хочуть провести ніч в Otter Inn, оскільки цей готель унікальний.
www.catersnews.com/
Otter Inn - це 4-зірковий готель, що знаходиться на вулиці Стокгольма.
Але це не просто озеро, він знаходиться в самому озері.
Ми побачимо лише вхід. Сам готель знаходиться під поверхнею води.
Михайло Генбург, дизайнер будинку, стверджує, що він був натхненний хвилюванням гостей, які провели перший нічний підводний басейн.
Ось вікно з кожного боку, тому ви відчуєте повністю зануренням.
Можна буквально спати рибою.
р.
Відвідники розповідають Мікеель, що їх підводний сон був кращим соном їх життя.
Для деяких, які живуть в такому готелі будуть щось безпрецедентне, незвичайне і весело, для інших - справжній кошмар. Вентилятори паніки такі відпустки навряд чи люблять, тому що прокинувшись в середині ночі в глустрофобії не дуже приємна перспектива. Але є багато людей, які хочуть провести ніч в Otter Inn, оскільки цей готель унікальний.
www.catersnews.com/
Коли я бачив цей ортопед, лікуючи дитину, я був шокований. А потім я був просто дивний!
Чому я захоплюю жінок більше 40. Чиста правда жіночої привабливості!