478
Коли я бачив цей ортопед, лікуючи дитину, я був шокований. А потім я був просто дивний!
Цей відео був опублікований в Інтернеті матір'ю, чия новонароджена дитина була обстежена одним з найбільш професійних лікарів в клініці Отта в Санкт-Петербурзі. Але після перегляду цього відео є дуже конфліктні почуття. Питання: це лікування або зловживання дитини? Коли ви бачите це, ви, ймовірно, не хочете йти до ортопеда з дитиною. Ці профілактичні процедури нагадують мені кам'яний вік, коли немає поняття медицини. Лікар досліджує малюка, як шматок від автомобіля в магазині авторемонту. Тим не менш, багато дітей пройшли через руки цього лікаря, який після таких «стулок» все ще залишився не тільки живим, але навіть здоровим! Спочатку я був шокований, але потім я був вражений тим, що я бачив!
Коли ви переглядаєте цей відео, ваше серце горить. Але в впевнених рухах цього неординарного лікаря, професіоналізм відразу відчувається. Більшість лікарів захопили майстерність цієї людини і вміння говорити про дитину, яка лише кілька днів. Я ще думаю, що повільніше і ніжні рухи можуть мати набагато більше ефекту. Що ви думаєте про це? Ви хочете сперечатися? Покажіть це відео для ваших друзів.
www.youtube.com/watch? v=TpuoZXfEu4k
Коли ви переглядаєте цей відео, ваше серце горить. Але в впевнених рухах цього неординарного лікаря, професіоналізм відразу відчувається. Більшість лікарів захопили майстерність цієї людини і вміння говорити про дитину, яка лише кілька днів. Я ще думаю, що повільніше і ніжні рухи можуть мати набагато більше ефекту. Що ви думаєте про це? Ви хочете сперечатися? Покажіть це відео для ваших друзів.
www.youtube.com/watch? v=TpuoZXfEu4k
Завжди незадоволений власним зовнішнім виглядом? Ці 20 фотографії є доказом, що є надії.
Цей будинок не просто крихітний будинок в середині озера. Що прихована всередині нього неймовірна. . й