550
Він надіслав дочку на безпрецедентну подорож. Все, що він був фотошопом і великою уявою!
Чудовий батько – швейцарський художник John Wilgel. За допомогою фотошопа він взяв своїх дочок на безпрецедентну подорож, що будь-яка дитина мріяла. Тим не менш, важко сказати, хто отримав найрозважніші – 3 дівчат, які отримали в незліченні місця, або ж веселий тато, який створив смішні фотографії.
Дизайн фотоголіку.
Насос до об'єму!
Подача стрункого пелікана.
Пригоди вальру.
Час для спагетті!
Великий пральня в Альпах.
Не торкайтесь моєї книги, маленька сестра!
Фоторепортаж.
Маленькі набори.
Просто крихітна метелик.
Проект Octopus.
Затриманий червоний-ручний!
Мама, я думаю, що він має тато!
437230 р.
Напевно, хтось хотів би бути в місці дівчат, які пережили такі яскраві веселі пригоди. Звичайно, все відбулося в їх уяві, але ми знаємо, що уява дитини безмежна. Ми впевнені, що Джон Вілгель подарує своїм батькам більше одного смішного сюрпризу, і ми обов'язково стежимо за своєю роботою!
Покажіть фотографії для ваших друзів - ці фотографії обов'язково надихнуть деякі з них для експлуатації!
aplus.com/a/father-john-wilhelm-photoshops-his-three-daughters
Дизайн фотоголіку.
Насос до об'єму!
Подача стрункого пелікана.
Пригоди вальру.
Час для спагетті!
Великий пральня в Альпах.
Не торкайтесь моєї книги, маленька сестра!
Фоторепортаж.
Маленькі набори.
Просто крихітна метелик.
Проект Octopus.
Затриманий червоний-ручний!
Мама, я думаю, що він має тато!
437230 р.
Напевно, хтось хотів би бути в місці дівчат, які пережили такі яскраві веселі пригоди. Звичайно, все відбулося в їх уяві, але ми знаємо, що уява дитини безмежна. Ми впевнені, що Джон Вілгель подарує своїм батькам більше одного смішного сюрпризу, і ми обов'язково стежимо за своєю роботою!
Покажіть фотографії для ваших друзів - ці фотографії обов'язково надихнуть деякі з них для експлуатації!
aplus.com/a/father-john-wilhelm-photoshops-his-three-daughters
Дад, скільки це слово означає мені. Відео про роль батька змушує вас кинути!
Ця дитина вперше побачила маму. Але ніхто не очікував йому зробити це. . й