Я ніколи не думав, що це можливо, щоб побудувати такий будинок з рубля. А тепер мені сниться жити там!

Тексти пісень, а це означає: Чи вважаєте ви, хто говорить вам, що вони будували будинок менше $5,000? Що робити, якщо він теж зумів побудувати «хобільний будинок» з цими грошима – тобою сниться? Я б був якомога простіше.

Тим не менш, це доведено більш ніж реалістичні. Симфонія Дале, який, використовуючи переважно сміття, побудував будинок сімейного хобі в сільському Уельсі. Про те, як бути тими фанатами Tolkien, які хотіли б жити в одному з «неприємних і комфортних потоків».

Ось Симон Дале і його сім'я знаходяться в дворі свого казкового будинку.

Будинок виглядає так само, як декорації від Петра Джексона Господнього.

План Дале будувати будинок хоббі.

93332 Р

Саймон побудував будинок своїми руками. Тут зміцнює фундамент.

190592

У людини потрібні тільки три інструменти: стамеска, пилка і молоток.

Р

Не поганий для мінімалізму.

Згідно з Дале, будинок зайняв 1,000 до 1,500 годин на будівництво.

р.

Цей проект обов'язково варто витрачати на нього час.

Будинок є сучасним і комфортним, але в його інтер'єрі ви відчуваєте гармонію з природою.

Коли Сімон і його сім'я знаходяться в домашніх умовах, вони стикаються з красою природи.

Результат подихає.

Будинок не тільки цінується природа, вона відроджена. Елементи, як унітаз, дозволяють Дале і його родині жити в гармонії з навколишнім середовищем.

Сім'я Дале не схожа на звичайний будинок. Він нагадує, а також ілюстрацію з книги з казками, дивовижними і загадковими. Багато хто мріє про життя в такому чарівному будинку, але, алас, кілька людей мають тенденцію і уяву, щоб зробити щось схоже. Що заважає вам зробити вашу мрії реальністю?

Поділіться статтю з друзями - можливо, вони надихнуть, щоб побудувати щось чарівне!

www.simondale.net/hobbit.htm