А батько співає ляльбаню, щоб його помирати новонародженої дитини після своєї дружини гинуть у пологів. . й

Через багато місяців радісного очікування, страшна річ сталася в сім'ї Пікко: тридцять років Ашлі загинув в її сон під час позапланової кепікенської секції під час пологів. Це сталося в Loma Linda University Hospital, Каліфорнія.

Її чоловік, Кріс Пікко, був позбавлений. "Неможливо вводити слова, що сталося в останній парі днів", - написав він. Моя дружина, мій найкращий друг і матір моєї дитини, відійшов. У мене є все життя попереду мене, але я знаю, що я хотів би, щоб дати всю свою силу нашому малюку Lennon James Picco, який пережив надзвичайну секцію.

123180Р.

Він був дуже слабким і хворим. А батько відчував свою неспроможність і вирішив співати маленького хлопчика пісня «Чорниця» від The Beatles, що призвело до всіх його ніжності і любові до сина і захоплення величезної втрати. Цей відео-зйомки проривається по всьому світу.

На жаль, доля довела занадто жорстокого для Кріса, оскільки Picco скоро поділилася трагічними новинами про Ленон:

«Дар друзі, сім'я і всі, хто підтримував нас, це дуже важко для мене, щоб писати це. П'ятий останній вечір, мій маленький винищувач Lennon James Picco впало назавжди в руках батька. Він був оточений любов'ю і турботою про сім'ю, друзів і кращих лікарів світу, медсестер і лікарняних працівників. Він був носити одяг з маленькими гітарами, які Ашлі купували для нього і загорнув в ковдру, виготовлену нашим дорогим другом. Я вдячний за 4 незабутні дні, які я провів з ним. Його мама буде радий бачити і тримати його, доторкнутися і поїсти його, співати до нього - як я вже щасливий, щоб зробити. Я був благословенний і мав честь любити його, поки він розвивався, піклуючись про нього, поки його мум носив його, побачивши його дорогоцінним обличчям і тримаючи його досконалим тілом, як ми сказали Я не маю слів, але я хочу, щоб тримати вас поінформовані, тому що ваша любов і турбота означає, що більшість мені в світі.

Все, що вам потрібно, й

У суботу в Сьомий день Адвентистської церкви в Любському університеті відбулася цивільна меморіальна служба Ашлі та Ленона.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Важко уявити грошеня чоловіка, який через 9 місяців очікування щасливо втратив все. Ми можемо тільки сподіватися, що Кріс Пікко знайшов сили для боротьби і переміщення.

www.youtube.com/watch? В=0lNBcTksWA