464
Фотографії в найбільш непередбачуваний момент! У цих моментах удачу було на стороні фотографа.
Неважливо, скільки ми показуємо вам дивовижні фотографії, зроблені за секунду до... ми все ще знаходимо більше і більше пострілів кожен раз. І шукаю на них, я хотів би висловити свою подяку тим майстрам своєї справи, які не завадили вчасно взяти камеру. знову покаже вам 20 самих несподіваних пострілів, з яких, якщо не хвилюватися, то, безумовно, сльозиться від сміху. Я ніколи не бачив нічого дивного в житті!
Фото: Ануграх Фаджа
Фото: Блогипот
Фото: Кімера Джам
Фото: мій.hupu
Фото: Ель
Фото: блог.joins
Фото: Девід Лазар
Фото: Смітсонянмаг
Фото: Надія Алі
Фото: Helios Van De Kamp
Фото: Веслін Малинов
Фото: Три Негуйен
Фото: Вільям Цин
Фото: teh-song82
Фото: Фотодом
Фото: Redbullillume
Фото: огляд33
р.
Фото: Росс Д.Франклін
Фото: Метью Шеребакер
р.
Фото: Гіна Вага
Якщо ви дійсно любили фотографії і не встигли бачити нашу попередню посаду на цій темі, то вирушайте вперед і приходьте сюди. Ну, якщо ви вже бачили це, то не забудьте зробити ваші друзі щасливими - показати їх ці круті фотографії!
за допомогою igenno ru
Фото: Ануграх Фаджа
Фото: Блогипот
Фото: Кімера Джам
Фото: мій.hupu
Фото: Ель
Фото: блог.joins
Фото: Девід Лазар
Фото: Смітсонянмаг
Фото: Надія Алі
Фото: Helios Van De Kamp
Фото: Веслін Малинов
Фото: Три Негуйен
Фото: Вільям Цин
Фото: teh-song82
Фото: Фотодом
Фото: Redbullillume
Фото: огляд33
р.
Фото: Росс Д.Франклін
Фото: Метью Шеребакер
р.
Фото: Гіна Вага
Якщо ви дійсно любили фотографії і не встигли бачити нашу попередню посаду на цій темі, то вирушайте вперед і приходьте сюди. Ну, якщо ви вже бачили це, то не забудьте зробити ваші друзі щасливими - показати їх ці круті фотографії!
за допомогою igenno ru
Лікарі розповіли історії про найактуальніших пацієнтів. Я не знаю, чи сміятися чи торкнутися. .
14 левів атакували слон, який боровся з пакету! Ви не вірите, що ця боротьба закінчилася.