426
Його батько весільний подарунок приніс наречену сльози. Тільки батько може висловити свою любов таким чином. й
Що може бути більш потужним, ніж любов батька для своєї дочки? І коли його маленька дівчина отримує одружений, це великий удар для тато. Ми не можемо уявити, наскільки важко для танців, щоб висловити свою любов. Але цей батько прийшов з дуже незвичайним способом.
На весілля дочки батько нареченого засмажує дивовижну лірську пісню «Я кохаю її першим». У сенсі він ідеально підходить для такої урочистої події, але це не все. Той факт, що наречена, ніколь Кортез, працює перекладачем для глухих міст, і тому батько заснить пісню в мові. Для того, щоб дізнатися цей складний склад, він взяв його на рік! Нікол був глибоко переведений в дію батька. Цей відео доводить ще раз, що не дивно, ніж любов.
Важко протистояти сльозам, коли ви бачите, скільки батько піклується про свою дочку. Коли ви одружилися, не забудьте. Я вірю!
www.youtube.com/watch?v=hpd1532StR8
На весілля дочки батько нареченого засмажує дивовижну лірську пісню «Я кохаю її першим». У сенсі він ідеально підходить для такої урочистої події, але це не все. Той факт, що наречена, ніколь Кортез, працює перекладачем для глухих міст, і тому батько заснить пісню в мові. Для того, щоб дізнатися цей складний склад, він взяв його на рік! Нікол був глибоко переведений в дію батька. Цей відео доводить ще раз, що не дивно, ніж любов.
Важко протистояти сльозам, коли ви бачите, скільки батько піклується про свою дочку. Коли ви одружилися, не забудьте. Я вірю!
www.youtube.com/watch?v=hpd1532StR8
35 законів про життя, які постійно слухають вас Ви здивуєтесь!
Все було зірвати на цьому собакі. До того ж ми знаємо, як це було блискучим!