551
Цей страждаючий собака просто хотів, щоб померти. Не знаю, що на землі були хороші люди.
Тваринні рятувальні центри по всьому світу безперешкодно виконують свій благородний обов'язок і часто стикаються з найгіршими справами під час їх виснажливої роботи. Ці люди можуть врятувати життя тварин, які, здається, не мають шансу на всіх. Таку непросту справу впало волонтерам і Розалі.
У критичному стані собака назвала Розалі.
Вона була лише 4 роки. І в той короткий час, що бідна річ повинна вийти через всі кола п'яти тут на Землі.
Я не можу уявити, як люди можуть засудити тварину до таких страждань.
р.
Але коли немає шансів на життя, диво трапилося! Цей бідний собака був знайдений волонтерами рятувального центру місцевих тварин.
З допомогою лікування і догляду, що надаються цими виділеними людьми, Рослі скоро відновили.
1974-1856 рр.
Ця довга собака нарешті дізналася, що любов і прихильність.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Сьогодні Росалі має реальний будинок, де вона любила і доглядає за собою.
Я ніколи не розумію, як можна лікувати живу істоту, як непотрібна рубача викинути на вулиці. Я ще не втратив віру в людство. Люди, бути людиною! Розкажіть своїх друзів про це серцебиття оповідання з надихаючим закінченням. Не буде байдужим!
www.youtube.com/watch? В=ЗайхХ-Хб_к
У критичному стані собака назвала Розалі.
Вона була лише 4 роки. І в той короткий час, що бідна річ повинна вийти через всі кола п'яти тут на Землі.
Я не можу уявити, як люди можуть засудити тварину до таких страждань.
р.
Але коли немає шансів на життя, диво трапилося! Цей бідний собака був знайдений волонтерами рятувального центру місцевих тварин.
З допомогою лікування і догляду, що надаються цими виділеними людьми, Рослі скоро відновили.
1974-1856 рр.
Ця довга собака нарешті дізналася, що любов і прихильність.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Сьогодні Росалі має реальний будинок, де вона любила і доглядає за собою.
Я ніколи не розумію, як можна лікувати живу істоту, як непотрібна рубача викинути на вулиці. Я ще не втратив віру в людство. Люди, бути людиною! Розкажіть своїх друзів про це серцебиття оповідання з надихаючим закінченням. Не буде байдужим!
www.youtube.com/watch? В=ЗайхХ-Хб_к
Після цього відео він був схожий на перегляд музики! фантастичне поєднання науки і мистецтва.
35 законів про життя, які постійно слухають вас Ви здивуєтесь!