Цей страждаючий собака просто хотів, щоб померти. Не знаю, що на землі були хороші люди.

Тваринні рятувальні центри по всьому світу безперешкодно виконують свій благородний обов'язок і часто стикаються з найгіршими справами під час їх виснажливої роботи. Ці люди можуть врятувати життя тварин, які, здається, не мають шансу на всіх. Таку непросту справу впало волонтерам і Розалі.

У критичному стані собака назвала Розалі.

Цей страждаючий собака просто хотів, щоб померти. Не знаю, що на землі були хороші люди.

Вона була лише 4 роки. І в той короткий час, що бідна річ повинна вийти через всі кола п'яти тут на Землі.

Я не можу уявити, як люди можуть засудити тварину до таких страждань.

Цей страждаючий собака просто хотів, щоб померти. Не знаю, що на землі були хороші люди. р.

Але коли немає шансів на життя, диво трапилося! Цей бідний собака був знайдений волонтерами рятувального центру місцевих тварин.

З допомогою лікування і догляду, що надаються цими виділеними людьми, Рослі скоро відновили.

1974-1856 рр.

Ця довга собака нарешті дізналася, що любов і прихильність.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Сьогодні Росалі має реальний будинок, де вона любила і доглядає за собою.

Я ніколи не розумію, як можна лікувати живу істоту, як непотрібна рубача викинути на вулиці. Я ще не втратив віру в людство. Люди, бути людиною! Розкажіть своїх друзів про це серцебиття оповідання з надихаючим закінченням. Не буде байдужим!

www.youtube.com/watch? В=ЗайхХ-Хб_к