Багатий батько відправив сина в село. Цей захід змінив життя назавжди. . й

Заможливий китайський чоловік колись послав сина на сільську сторону, щоб дізнатися про бідність. Він жив три дні в сім'ї села, і коли він отримав додому, він і батько його мав цю розмову.

батько сказав: "Чому він був?"

Син відповів: "Я сподобалося його."

«Що таке різниця між будинком і нашим будинком?» він запитав.

«О, є багато відмінностей!» підірвав сина. Він сказав, що у нас є одна собака в домашніх умовах і вони мають чотири. Наш басейн має очищену воду, і вони мають дуже великий ставок з свіжою і чистою водою, яка навіть має рибу! Наш сад висвітлюється лампами світла, в той час як їх поля висвітлюють місяць і зірки вночі. Наші сади покриваються стінами, і вони нескінченні. На горизонті з’являється город, що подовжується. У домашніх умовах ми слухаємо музику на компакт-дисках, і слухаємо птахів і інші звуки природи. Наш будинок оточений стінами, і вони завжди раді, тому двері будинку завжди відкриті. У містах ми підключені мобільні телефони та комп'ютери, де люди мають тісний зв'язок між собою та природою. й

Батько був здивований словами сина.

"Дад, дякуємо вам за те, як бідні ми дійсно, - сказав син.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Чому гроші можуть купити більше цінних речей, які ви не можете купити навіть найбільшу суму грошей?

Коли ви починаєте отримувати задоволення людей навколо вас, і що ви повинні, ви зупините хатування багатства, тому що ви розумієте, що у вас є все необхідне.

Якщо ви багаті, запитайте самі ці питання: Чи можу я стати все більш відключенням від друзів, сім'ї та світу? Чи потрібно більше, тому що я хочу більше?

Поділіться історіями з друзями, адже це буде корисно для всіх, хто думає про такі питання!

www.lifehack.org/articles/ Communicationstion/really-rich-man-sent-rural-area-experience-poverty-happened-son-returned-home.html? Реф=fbp&n=1