До кінця я відмовився вірити, що це дійсно було. І зробив мене!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що таке митець не можна описати простими словами. Спочатку я думав, що вони були поганими маленькими істотами в крихітних судинах, але потім на мене, що вони не були реальні тварини, вони були фотореалістичні малюнки. Кілька шарів смоли, акрилових фарб і цього чоловіка незрівнянний талант – і результат чарівний!

Риба в воді? Тексти пісень, а це означає: Це не те, що ви дійсно думаєте.

Насправді це риба невелика майстерно виконана малюнок на нижній частині судна.

Створення такої картини є цілою процедурою. Корпус риби складається з багатьох шарів смоли для досягнення особливого просторового ефекту.

8413868р.

Це фото показує, як перший шар роботи покривається смолою. Митець чекає на рідку загартувати.

Тіло риби потім розфарбовується – кожна остання деталь для створення повноцінної ілюзії.

Коли тіло риби готовий і фарба суха, вона виглядає так.

Наноситься фінальний шар. Резина не тільки забезпечить ефект 3D, але і гарантує, що кольори не вицвітають.

Канг Лай фарба не тільки риба, але і багато інших морських істот, таких як це кальмар. Кожна з його малюнків – це справжня робота мистецтва.

Це те, що я знайшов в моєму супі. Я хотів зберегти це малюка, але це не сталося!

Ми всі знизили для цього художника.

999 р.

Неважливо, як вони здаються, вони просто малюнки.

Сучасне мистецтво ніколи не перестає дивувати мене. Я ніколи не бачив таких реалістичних малюнків! Це просто неприпустимо. Покажіть ваші друзі цієї краси - дозвольте їм вгадати, чи є вони реальними або не є.

www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8