Цей художник перетворив 3D графіку в паперові скульптури. Я думаю, що це про рух!

Wolfram Kampffmeyer – талановитий німецький художник, який створює красиві геометричні фігури тварин з паперу, які виглядають як анімаційні комп’ютерні моделі.

Митець навмисно робить свої твори як 3D графіки, так як він працює на комп'ютерній анімації.

«Коли ви сидите на вашому комп'ютері весь день і подивитеся на ваші віртуальні моделі, ви в кінцевому підсумку хочете тримати їх», - сказав Капфмеєр.

Вольфрамові твори можуть брати різні форми: паперові скульптури, листівки з об'ємними елементами та багато інших.

Для мене було важко працювати з віртуальними моделями і не тримати їх в руках, але я скоро знайшов програму, яка може трансформувати 3D в паперову верстку. Це сталося в 2010 році. й

Я був настойкою з графікою трохи і зробив свою першу модель спеціально для паперової скульптури. Я не мав часу шукати, коли я створив велику п'ять-серіалу (ліон, слон, риносерос, буффало і леопард).

3250Р. 3700Р.

«Єдине обмеження – кількість полігонів, які можна використовувати в одній моделі. Якщо є занадто багато з них, модель буде складатися довго. Якщо вони крихітні, проблеми не можна уникнути. Так я намагаюся приклеїти до середини землі: Я хочу, щоб ваші тварини виглядали досить живим, і в тому, що я спробую переконатися, що вони можуть бути складені досить швидко.

р.

«Я хочу зробити папір вовк, велика скульптура, сорт виходу з стіни. В даний час ми працюємо над бджілами та рибами. Змія і сови призначені, але ще не готові. У мене є багато ідей, але на жаль дуже мало часу. й

24610

Вольфрам Kampffmeyer є чудовим. Так, ця людина приносить 3D моделі до життя дивовижна! Шукайте їх, ви очікуєте, щоб переїхати. Цей художник, безумовно, має велике майбутнє.

Поділитися статтю з другом - він повинен бачити ці унікальні паперові скульптури!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8