609
Що таке незвичайне? Я тільки зрозумів, що коли я дивився на своїх фотографіях.
Кайл Тхомпсон розпочав свою кар’єру фотографом у віці 19 років, ставши зацікавленим у занедбаних ділянках та лісових краях біля свого будинку. Це те, що він почав використовувати для створення своїх фотографій.
Його фотографії покажуть вам ледь відчутну історію - ефемераль і легко. Не має початку або кінця. Це просто цикл. Це просто часова петля, що складається з великої кількості дуже стихійних моментів, які автору вдалося захопити так вміло за допомогою камери. Шукайте себе!
р.
р.
8985297
Неймовірні самопортрети як спосіб висловити себе. Неповторний, душевний і таємничий, вони заохочують всіх шукати за межі реальної. Я бачив красу, що важко вводити в слова. Що це таке? Кожен бачить себе самостійно. Цікаво, що ти бачив. Показати ці фотографії для ваших друзів!
www.kylethompsonphotography.com/
Його фотографії покажуть вам ледь відчутну історію - ефемераль і легко. Не має початку або кінця. Це просто цикл. Це просто часова петля, що складається з великої кількості дуже стихійних моментів, які автору вдалося захопити так вміло за допомогою камери. Шукайте себе!
р.
р.
8985297
Неймовірні самопортрети як спосіб висловити себе. Неповторний, душевний і таємничий, вони заохочують всіх шукати за межі реальної. Я бачив красу, що важко вводити в слова. Що це таке? Кожен бачить себе самостійно. Цікаво, що ти бачив. Показати ці фотографії для ваших друзів!
www.kylethompsonphotography.com/
Він бачив машину, що поїхав до маленької дівчини. Що він заслуговує на повагу.
Вулична мода у Львові. Знайомства Славік, найстимальніший бездомний чоловік у світі.