Ця дівчина боїться залишити її собаку в домашніх умовах самостійно. Але незабаром вона прийшла до блискучої ідеї!

Собаки – чудова радість у житті своїх власників. Ми піклуємось про них, і незабаром вони стають найкращими друзями. Але, безумовно, кожен власник собаки зіткнувся з проблемою, що коли ми залишаємо наші домашні тварини самостійно, вони починають нудьгувати і поводитися не дуже добре. Як часто ви приїжджаєте додому, щоб очищати мене, залишені Вашою собакою: подушки, книги і газети, рвані дроти і подряпині двері – всі ці сюрпризи можуть дати нам наші друзі. Звісно, собакам необхідно бути виготовленим, але не варто занадто суворо по відношенню до вашого вихованця, тому що, у складі з вами, він тільки страждає від сепарації і самотності.

Ви пропустіть собаку, не знаєте? Тоді я думаю, що це 14-річна дівчина має щось для вас. Після багатьох неприємних розривів з собакою Brooke Martin з Вашингтона, D.C. дивовижна ідея прийшла: чому не намагатися тримати на зв'язку з вашим улюбленцем з відеопосиланням? Так прийшов iCPooch - пристрій, який дозволяє контактувати з собакою в будь-який час.

iCPooch працює наступним чином: коли ведучий намагається викликати, тварина чує голос і підходи до пристрою. Для цього собака отримує ласощі, які з'являються безпосередньо з iCPooch, тому незабаром такі дзвінки асоціюються не тільки з взаємодією з власником, але і з смачною нагородою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Як працює iCPooch з власними очима? Далі дивитися відео нижче!

Я думаю, що iCPooch має велике майбутнє. Я хотів би мати цей пристрій, тому що я люблю мій собака так багато. А ти? Поділіться цією ідеєю з другом!

www.youtube.com/watch? v=_WOFOvXziU