Якщо ви проживали на цьому острові, ви також можете зустрітися з цим хрещем у дворі вашого будинку. . й

Якщо ви починаєте говорити про дивний і найбожевільні морські істоти, то гігантські краби будуть рекордними власниками цього списку. Однак існують інші види крабів, які чудово розраховуються на землі.

Один з них - пальмовий туф, або кокосовий краб. Дорослим цього виду ведеться наземний спосіб життя. Пальмові жилети оселилися в тропах на берегах індійського і Західного Тихого океану. Той факт, що ці величезні істоти, які живуть на землі, є тероризмом для мене.

Кокосовий краб є одним з найбільших представників артроподів. Ці гіганти досягають 40 сантиметрів в довжину і стільки, скільки 4 кілограми в масі.

доб. 4

Фото: Flickr

Також ці незвичайні краби можуть похвалитися відмінним здоров'ям. Неймовірно, ці центени живуть близько 60 років.

Фото: Імгур

Кокосові краби отримали цю назву завдяки своїй базовій дієті, яка складається з кокосів. Щоб отримати їжу, вони піднімаються до вершини пальмових дерев і збивають 1-2 кокоси звідти.

Потім вони з'являються з пальмового дерева, переламують кокос зі своїми потужними кігами і приступають до делікації.

Але кокоси не є джерелом їжі для цих гігантів. Вони також люблять ласощі плодів, горіхів і зерна. Я сподіваюся, що люди не входять до свого здорового харчування.

Незважаючи на те, що кокосові краби виглядають досить залякування, вони дуже розумні і доброзичливі істоти. Вони тільки використовують свої недоліки для захисту, коли вони знаходяться в безпосередній небезпекі.

Але я все ж отримаю, коли я дивлюся на них.

На відміну від своїх морських музинок, кокосові краби повністю пристосовані до життя на землі. Якщо зануритися в воду довгий час, вони можуть навіть поросити.

На щастя, ці величезні істоти мешкають лише невеликою частиною нашої планети.

Хоча ці краби не є небезпечними, як вони можуть здаватися, я був страшний до смерті, якщо я повинен був зустрітися один. Скажіть своїх друзів про те, що дуже скуштувати, але дружні істоти.

за допомогою igenno ru