390
З такою дивною собакою і дружиною не потрібно. Будь-яка мрія собаки!
Ви хочете, щоб познайомитися з вами після важкої роботи дня і піклуватися про вас, але ви не хочете жити з батьками? Ви не готові до шлюбу ще? Ну, потім ми радимо вам отримати собаку. Якщо ви думаєте, що собака потребує більше догляду, ніж ви робите, ви неправильно. Виявляється, що є собаки, які можуть подбати не тільки себе, але і їх власник.
Неймовірно, собака в цьому відео, названому Джессі, здається, вдасться зробити все: він встановлює стіл, очищає підлоги, вакууми, очищає пил, викидає сміття, очищає взуття, збирає пошту, допомагає піти покупка і багато іншого. Здається, що нічого не може це зробити. Я не здивився, якщо вони сказали мені, він також миття посуду та миття речей. В той час як інші собаки віддають перевагу надлишку енергії на їх майстерному взутті, це собака працює навколо будинку і робить пучок корисних речей! Дивитися його!
Я бачу, хто навчив його все це? Звичайно, це вартість власника багато роботи, але що собака йому вдалося піднятися, виправдовує всі зусилля і витрачений час.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
www.youtube.com/watch?v=a-NPpMqEpG0
Неймовірно, собака в цьому відео, названому Джессі, здається, вдасться зробити все: він встановлює стіл, очищає підлоги, вакууми, очищає пил, викидає сміття, очищає взуття, збирає пошту, допомагає піти покупка і багато іншого. Здається, що нічого не може це зробити. Я не здивився, якщо вони сказали мені, він також миття посуду та миття речей. В той час як інші собаки віддають перевагу надлишку енергії на їх майстерному взутті, це собака працює навколо будинку і робить пучок корисних речей! Дивитися його!
Я бачу, хто навчив його все це? Звичайно, це вартість власника багато роботи, але що собака йому вдалося піднятися, виправдовує всі зусилля і витрачений час.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
www.youtube.com/watch?v=a-NPpMqEpG0
Ви хочете дізнатися, як боротися з стресом? Ці 15 порад допоможуть вам полегшити життя.
20 унікальних зображень, які допоможуть вам відновити життя