На пляжі з паралізованими лапами, що вражають ляльку Лева. . й

Коли канадський відпочиваючий Меган Пенман відкрив цю погану беззахисну цуценю, яка була перетягування паралізованих задніх ніг по пляжі, вона вирішила, що вона повинна допомогти йому, що він коштує її. Він був з цього моменту, що переїзд і надії історія собаки названого Левом. Якщо вона не була для цієї жінки, це мило собака не буде шансів на життя. . й

"Я знайшов цю дитину прямо на пляжі в Таїланді, коли він був похилий, щоб пересуватися і ледь драпірувати його паралізовані задні ноги. й

«Якщо я не збираю його звідти, можливо, за місяць або два, і він не живий», - сказав Меган Пенман.

405583

«Я не міг знайти єдиний рятувальний центр тварин в Таїланді, тому я вирішив взяти його з собою до Канади. й

Лео чекає на лікування в ветеринарній клініці в Таїланді.

599762

На жаль, він зламаний. Тепер він ніколи не зможе ходити. . й

Це було два місяці і це милий собака готовий йти!

Це його новий постійний будинок.

У зв'язку з великими матеріальними витратами Меган мав знайти нові постійні власники для Лева.

75915959

Але собака з такими красивими очима не доведеться довго чекати. . й

Щоб остаточно відновити, цуценя повинна пройти через багато інших операцій.

Зараз Лев має люблячу сім'ю, яка об'єднує його з прихильністю і турботою.

Поки його сечовивідна система повністю відновлена, йому доведеться ходити в підгузники.

Джамзі став Лео любляча мами.

«Основи, за допомогою колісного крісла, Лев може знову переходити. Він любить його!

р.

У світі є до тих пір, поки є хороші люди. Цей чарівний собака мав піти через багато, але любов і турбота про хороших власників вдалося зацікавити всіх своїх ран. Скажіть своїх друзів про це неймовірно рухоме оповідання, щоб вони знали, що завжди є шансом на спалювання.

www.facebook.com/HelpSaveLeo