Ця сім-річна дівчина фарбує приголомшливі фотографії. Дивитися на її робити це.

Aelita Andre є семирічної художниці з Мельбурна, Австралії. Незважаючи на свій молодий вік, ця маленька дівчинка продигії вже має вражаюче резюме. Відвідані персональні виставки багатьох людей. Її картини дуже вдало. Хто б подумав, що маленька дитина може досягти такої слави і визнання?

Аеліта приймала живопис, коли вона була тільки 9 місяців.

За словами батьків, вона мала великий інтерес до кольорів, текстури, форми та ліній.

Перша персональна виставка Аеліта відбулася лише в 2 роки.

Техніка, в якій виконуються картини цього молодого таланту, дуже схожа на техніку Джексона Полокка, одного з найвідоміших представників школи абстрактного виразу.

Для малювання, маленька Аліта використовує яскраву акрилову фарбу, а також іграшки (наприклад, пластикові динозаври, метелики, пінгвіни і т.д.).

На мій погляд, її робота має почуття хвилювання, захоплення та мотивація діяти одночасно, що дозволяє нам зрозуміти, що дійсно відбувається в душі маленького генія.

Я люблю спосіб цієї дівчини фарбами. Неймовірна гра кольорів, матеріалів і настрою - все в одній пляшці, а точніше, по одному полотні. Я думаю, що ви думаєте про це? Чи можете ви зробити щось схоже? Подаруйте своїм друзям неповторні дитячі творіння.

www.aelitaandre.com/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное