453
Професор запросив студента дуже цікаве питання. Його несподівана відповідь шокувала всіх!
Це одна з вічних філософських питань, до яких ніколи не буде однозначно відповісти. Це питання існування Бога. Якщо раніше було вважалося, що наука радикально відхиляє існування Вищої сили, оскільки вона нібито непроваджена і може бути прийнята тільки в якості аксіома, зараз багато авторитетних вчених розуміють, що наука може надати нам найбільш переконливі докази існування Бога. Цей сюжет про одного з найрозумніших людей 20 століття доведеться знову, що ми не можемо заперечувати існування щось за межі нашого компресії.
Професор-професор запросив студенту цікаве питання.
Професор: Чи є Бог добро?
Студент: Так.
Викладач: Чи є девіл добре?
Студент: No.
Професор: Право. Розкажіть мені, сина, є зло на землі?
Викладач: Скрізь, це не так? І Бог створив все, правда?
Викладач: Хто створив зло?
Студенти: ...
Викладач: Чи є углість, неслухняність, хвороба, ігнорування на планеті? Це все, прямо?
Студент: Так, сер.
Викладач: А хто зробив їх?
Викладач: Наука говорить, що люди мають 5 сенсів для вивчення світу навколо них. Скажіть мені, син, ви коли-небудь бачили Бог?
Студент: Ні, сер.
Викладач: Скажіть нам, ви чули Бога?
Викладач: Ви коли-небудь відчували Бога? Ви смакуєте? Продам його?
Студент: Я не боюся, сер.
Викладач: І ви все ще віруєте в нього?
Викладач: На основі знахідок наука може сказати, що немає Бога. Чи можете ви протистояти?
Студенти: Ні, професор. Я вірю.
Професор: Еклектально. Віра є основною проблемою науки.
Студент: професор, чи існує холод?
Викладач: Що таке питання? Звичайно це робить. Ви коли-небудь були холодними?
Учні сміхалися у молодого чоловіка.
Студент: Насправді, сер, холод не існує. Згідно з законами фізики, що ми думаємо про те, як холод, насправді, відсутність тепла. Вивчається людина або об'єкт, щоб визначити, чи має він або передає енергію. Абсолютний нульовий (-273 градусів Celsius) є загальною відсутністю тепла. Вся справа стає інертною і не в змозі реагувати на цю температуру. Не існує. Ми створили це слово, яке ми відчуваємо, коли немає тепла.
В аудиторії була тиша.
Студент: професор, є темряви?
Викладач: Звичайно це робить. Що таке ніч, якщо не темрява?
Студент: Ви не помилитеся, sir. Не існує. Темність є дійсно відсутністю світла. Ми можемо вивчати світло, але не темряву. Ми можемо використовувати призму Newton для розбиття білого світла в багато кольорів і вивчення різних хвиль кожного кольору. Не можна вимірювати темряву. Прості промені світла можуть розірватися в світ темряви і освітлювати її. Як дізнатися, як темний простір? Виміряєте, скільки світла представлена. Чи не це? Темність - це поняття, що людина використовує для опису того, що відбувається при відсутності світла. Тепер кажіть мені, сер, чи є смерть?
д.т.н. Життя, і є смерть, інша сторона.
Студент: Ви не помилитеся, професор. Смерть не є іншою стороною життя, це її відсутність. У вашій науковій теорії є серйозна тріщина.
Викладач: Що ви отримуєте, молодий чоловік?
Студент: професор, ви викладацькі студенти, які ми всі спускалися з мавпи. Ви бачили еволюцію своїми очима?
Професор поспілкує голову з посмішки, усвідомлюючи те, що розмова була про.
Студент: Ні один бачив цей процес, який означає, що ви більше священика, ніж вчений.
Аудиторія вибухнула сміхом.
Студент: Зараз кажіть мені, чи є хто-небудь в цьому класі, який бачив мозок професора? Він захопив його, торкнувся його?
Учні зберігали сміхання.
Студентка: Потрібно немає. Далі, на підставі наукових фактів, можна зробити висновок, що професор не має головного мозку. З повагою, професор, як ми довіряємо, що ви сказали в лекції?
В аудиторії була тиша.
Викладач: Я думаю, що ви повинні вірити мене.
Студент: Точно! Є тільки один зв'язок між Богом і чоловіком: віра.
Професор Ви, ймовірно, вже вгадали, що цей мудрий і сміливий студент був названий Альберт Ейнштейн. Наш світ подвійний, і навпаки в ньому тісно переплітаються. Ви не знаєте небес, якщо ви не знаєте пекти.
Не все в цьому світі піддається нашим розумінням і не все можна пояснити з точки зору науки. Віра, насамперед, впевненість в невидимості. Віра є величезною силою, яка допомагає багато людей, які проходять через труднощі, жити і насолоджуватися життям. Ні, Бог не чарівний, ви думаєте, що він у Старому Завіті. Весь текст Біблії не слід приймати буквально, оскільки він все висушений глибоким метафоричним значенням. Поділіться цим дивовижним сюжетом з друзями.
за допомогою igenno ru
Професор-професор запросив студенту цікаве питання.
Професор: Чи є Бог добро?
Викладач: Чи є девіл добре?
Студент: No.
Професор: Право. Розкажіть мені, сина, є зло на землі?
Викладач: Скрізь, це не так? І Бог створив все, правда?
Викладач: Хто створив зло?
Викладач: Чи є углість, неслухняність, хвороба, ігнорування на планеті? Це все, прямо?
Студент: Так, сер.
Викладач: А хто зробив їх?
Викладач: Наука говорить, що люди мають 5 сенсів для вивчення світу навколо них. Скажіть мені, син, ви коли-небудь бачили Бог?
Викладач: Скажіть нам, ви чули Бога?
Викладач: Ви коли-небудь відчували Бога? Ви смакуєте? Продам його?
Студент: Я не боюся, сер.
Викладач: І ви все ще віруєте в нього?
Викладач: На основі знахідок наука може сказати, що немає Бога. Чи можете ви протистояти?
Студенти: Ні, професор. Я вірю.
Професор: Еклектально. Віра є основною проблемою науки.
Студент: професор, чи існує холод?
Викладач: Що таке питання? Звичайно це робить. Ви коли-небудь були холодними?
Учні сміхалися у молодого чоловіка.
Студент: Насправді, сер, холод не існує. Згідно з законами фізики, що ми думаємо про те, як холод, насправді, відсутність тепла. Вивчається людина або об'єкт, щоб визначити, чи має він або передає енергію. Абсолютний нульовий (-273 градусів Celsius) є загальною відсутністю тепла. Вся справа стає інертною і не в змозі реагувати на цю температуру. Не існує. Ми створили це слово, яке ми відчуваємо, коли немає тепла.
В аудиторії була тиша.
Студент: професор, є темряви?
Викладач: Звичайно це робить. Що таке ніч, якщо не темрява?
Студент: Ви не помилитеся, sir. Не існує. Темність є дійсно відсутністю світла. Ми можемо вивчати світло, але не темряву. Ми можемо використовувати призму Newton для розбиття білого світла в багато кольорів і вивчення різних хвиль кожного кольору. Не можна вимірювати темряву. Прості промені світла можуть розірватися в світ темряви і освітлювати її. Як дізнатися, як темний простір? Виміряєте, скільки світла представлена. Чи не це? Темність - це поняття, що людина використовує для опису того, що відбувається при відсутності світла. Тепер кажіть мені, сер, чи є смерть?
д.т.н. Життя, і є смерть, інша сторона.
Студент: Ви не помилитеся, професор. Смерть не є іншою стороною життя, це її відсутність. У вашій науковій теорії є серйозна тріщина.
Викладач: Що ви отримуєте, молодий чоловік?
Студент: професор, ви викладацькі студенти, які ми всі спускалися з мавпи. Ви бачили еволюцію своїми очима?
Професор поспілкує голову з посмішки, усвідомлюючи те, що розмова була про.
Студент: Ні один бачив цей процес, який означає, що ви більше священика, ніж вчений.
Аудиторія вибухнула сміхом.
Студент: Зараз кажіть мені, чи є хто-небудь в цьому класі, який бачив мозок професора? Він захопив його, торкнувся його?
Учні зберігали сміхання.
Студентка: Потрібно немає. Далі, на підставі наукових фактів, можна зробити висновок, що професор не має головного мозку. З повагою, професор, як ми довіряємо, що ви сказали в лекції?
В аудиторії була тиша.
Викладач: Я думаю, що ви повинні вірити мене.
Студент: Точно! Є тільки один зв'язок між Богом і чоловіком: віра.
Професор Ви, ймовірно, вже вгадали, що цей мудрий і сміливий студент був названий Альберт Ейнштейн. Наш світ подвійний, і навпаки в ньому тісно переплітаються. Ви не знаєте небес, якщо ви не знаєте пекти.
Не все в цьому світі піддається нашим розумінням і не все можна пояснити з точки зору науки. Віра, насамперед, впевненість в невидимості. Віра є величезною силою, яка допомагає багато людей, які проходять через труднощі, жити і насолоджуватися життям. Ні, Бог не чарівний, ви думаєте, що він у Старому Завіті. Весь текст Біблії не слід приймати буквально, оскільки він все висушений глибоким метафоричним значенням. Поділіться цим дивовижним сюжетом з друзями.
за допомогою igenno ru
Ось як блискучі ви повинні танцювати. Весь номер!
Якби найбільші міста висвітлювали тільки яскравий зірочок? Це те, що наш світ буде виглядати так!