619
Ви думаєте, що вони персонажі фільмів? Якщо ви дізнаєтесь, що це дійсно!
Час на новорічні свята, що означає час подумати про святкові наряди. Пам'ятайте, що вона була як дитина, щоб змінити в Бетмен, Аладдін, маленький русалка або білосніжний білий. Ви думаєте, що це може статися тільки в далекому минулому? Ні! А якщо ви не фанат одягу в класичному новорічному стилі, а крім того, вам сниться організувати новорічну маскараду, то косплей - що вам потрібно!
Косплей - це різновид костюмованого втілення героя аніме, комп'ютерних ігор або мультфільмів. Ця акція вже виграла тисячі шанувальників, які щорічно організовують фестивалі, знімати короткі відео, фотосесії.
Мова фотосесій. Нещодавно в соцмережі Looks.fm оголосив конкурс на кращий косплей. Всі учасники повинні перевозитися в улюблений характер, взяти фото і завантажити його на сайт. Головний приз - нова PlayStation 4. Я не знаю про вас, але я вже думав про свій образ на конкурс. А конкурс не турбувати мене!
Зорг, герой Ф'ятого елемента
Привіт, велика причина приховати приглушені плями під егідою косплею.
Bumblebee, Герой Трансформаторів
Це так само, як живе ... піна.
Джек Скеллінгтон, Nightmare на Різдво
Він з'їдає трохи кашу і гордість його.
(доб. )
Ghost Rider, Герой фільму ім'я
Швидкість закоханих, очевидно, забули відключення заліза і перебування додому.
Ренгар, героя комп'ютерної гри "Ліга Легендів"
Не тендер. Не ніжний. Застібка.
Зомбі, "Похідний мертвий"
Підручник для тих, хто не підтримує гігієну і хоче піти на косплей.
Харлі Квінн, «Батман» героїне
Мама, я злочинець.
, Україна
Яскравий Годмат, героїня мультфільму «Шрек»
Ет, промен, любов.
Катінка, героїня «Батман»
Я хотів би сказати «дощ».
Вольверин, "X-Men"
Манікюр косплей.
123456наступний
Ви думаєте, що ваш образ може бути тисяч разів охолоджувачем? Далі зайдіть і заповніть фото! У той же час ви можете взяти участь у конкурсі. І не забудьте поділитися цим повідомленням з друзями, дозвольте голосувати за приголомшливий косплей!
див.fm/cosplay
Косплей - це різновид костюмованого втілення героя аніме, комп'ютерних ігор або мультфільмів. Ця акція вже виграла тисячі шанувальників, які щорічно організовують фестивалі, знімати короткі відео, фотосесії.
Мова фотосесій. Нещодавно в соцмережі Looks.fm оголосив конкурс на кращий косплей. Всі учасники повинні перевозитися в улюблений характер, взяти фото і завантажити його на сайт. Головний приз - нова PlayStation 4. Я не знаю про вас, але я вже думав про свій образ на конкурс. А конкурс не турбувати мене!
Зорг, герой Ф'ятого елемента
Привіт, велика причина приховати приглушені плями під егідою косплею.
Bumblebee, Герой Трансформаторів
Це так само, як живе ... піна.
Джек Скеллінгтон, Nightmare на Різдво
Він з'їдає трохи кашу і гордість його.
(доб. )
Ghost Rider, Герой фільму ім'я
Швидкість закоханих, очевидно, забули відключення заліза і перебування додому.
Ренгар, героя комп'ютерної гри "Ліга Легендів"
Не тендер. Не ніжний. Застібка.
Зомбі, "Похідний мертвий"
Підручник для тих, хто не підтримує гігієну і хоче піти на косплей.
Харлі Квінн, «Батман» героїне
Мама, я злочинець.
, Україна
Яскравий Годмат, героїня мультфільму «Шрек»
Ет, промен, любов.
Катінка, героїня «Батман»
Я хотів би сказати «дощ».
Вольверин, "X-Men"
Манікюр косплей.
123456наступний
Ви думаєте, що ваш образ може бути тисяч разів охолоджувачем? Далі зайдіть і заповніть фото! У той же час ви можете взяти участь у конкурсі. І не забудьте поділитися цим повідомленням з друзями, дозвольте голосувати за приголомшливий косплей!
див.fm/cosplay
Російський норгер захопив лиси, що живуть на краю світу. Прекрасні фотографії!
Ось як блискучі ви повинні танцювати. Весь номер!