Чому лікують чоловіки? Поразка правди про маленькі трагедії великих хлопців.

Жінки, які ви коли-небудь бачили чоловіка крі? Ні? І скажуть, що насправді всі чоловіки криються, але вони не демонструють її, бо в суспільстві вважається, що виражають емоції для сильної статі, щоб показати свою слабкість. Чи не люди? Шановні жінки, Фонд підтримки та розвитку чоловічого STEM Appendix вирішив розкритися на вас дуже великий секрет - виходить, що чоловіки також кріють. Ви не вірите, але ці сміливі люди болять занадто. Сльози чоловічі іноді не так стрункі. Є багато речей у світі, які можуть доторкнутися до сильної половини людства. Я дива, що робить чоловіка крі?

Що таке шам'я, я майже кричав себе! На початку відео ви, ймовірно, мали бажання захопити їх все і пошкодити їх, але в кінці - ви змінили розум. Чи є всі люди, які так поверхневі та нечутливі? Ні, це просто те, що всі ці великі хлопці мають свої маленькі трагедії, і це буде чудово, якщо жінки будуть розуміти їх і приймати їх як прямі і відправлені, оскільки вони є. Ваші друзі обов'язкові, щоб побачити його - показати їм цей гумористичний відео.

www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8