Порівняти з іншими командами, ці чотири сподіваються виграти. Що вони вийшли в повернення безцінно.

Ця історія про реальну перемогу і дивовижну дружбу вже встигли літати по всьому світу. 9 листопада у змаганнях взяли участь 53 команди за звання кращих у екстремальних спортивних змаганнях. Команда Мікеля Лінднорд, яка складалася з 4 шведських спортсменів, також взяла участь. Для перемоги вони мали накрити дистанцію 700 км і підкорити висоту понад 4 км, їхати на ногу, велосипедом або каяком.

Херсон

Паусінг, Лінднорд поділився стравами з пораненим раком. І повернулися вони, були п'ять з них. Собачка не відставила за ними один крок.

Через гірки, щільні ліси, басейн Amazon River, тапаси і загустки мангрових рослин, собака безболісно слідують команді. Кілька разів спортсмени навіть довелося витягнути бідну людину з грязі.

Останній етап - 59 км довге - ряд на каяках. Небезпечні для здоров’я тварин. Це те, що команда зробила - вони залишили собаку позаду. Але після того, як неможливе сталося - собака стрибала в воду і прокидається після них.

Незабаром хутряний пригодник, який не хотів відмовитися, витягнув з води і перетягував в каяк. З того часу Артур - як собака була викликана - стала невід'ємною частиною команди Лінднорд.

Крістер Джорансон записав цю подорож на фотографіях, і таким чином зробив Артур відомий.

18 листопада наша команда прибула в Кіто, столиця Еквадору. Ми були 19. Але всі ми чекали незлічених камер, які послухали наш чотириногий друг.

Я збираюся в Еквадор, щоб виграти змагання, і я нарешті знайшов новий друг.

Завдяки своїй витривалості і міцній волі, Артур виграв: він знайшов свій новий будинок - він зараз живе з капітаном Лінднордом.

Вражений інцидентом, капітан Ліннорд заснував благодійний фонд, який прагне допомогти безпритульним тваринам знайти свій будинок.

Команда Lindnord не стала переможцем конкурсу. Але в поверненні спортсмени знайшли щось більше - справжній друг, який залишиться вірним їм до кінця. Артур має новий будинок, мабуть, завжди мріяв.

Ви ще не поділилися цим сюжетом? Захопити.

www.bild.de/news/ausland/hund/strassenhund-folgt-schwedischen-extremsportlern-quer-durch-ecuador-38723094.bild.html