Ця собака має кращі власники світу. Його реакція на величезний сніг лабіринту неприпустимо!

Собака названа Жаном, що залишився в домашніх умовах, але його сім'я варила щось дуже особливе для нього в дворі. Після довгого очікування він чекав кращих сюрпризів, які власники можуть зробити для своєї собаки. Сім'я вирішила влаштувати квест для собаки і перетворила задню частину на величезну снігову лабіринту. Вони знають, що собаки люблять сніг. Подивіться, як трохи Жан відреагував на це. Це собака рай! Він просто переглянувся! Він повинен прогулятися через лабіринт і знайти його другу серед купи снігу, який приготував йому невелике лікування. Чи вдасться пояснити правила цієї гри?

Власники думали, що вони пояснили все до собаки. Але сім'я забули, щоб попередити Ген, що він не мав права взяти найкоротший шлях. Собака вирішила, що для того, щоб потрапити до свого друга, вам не потрібно шукати шлях очищений від снігу! Таким чином, собака, просто почав обманювати. Він не чекав і отримав ласощі від свого друга практично на розщепі другий! Він був чудовим ранковим вправим для Gene і його господарів. З Новим днем Покажіть цей смішний відео для ваших друзів - подивіться, і вони зроблять ту ж саму міні-амузацію парку для свого улюбленця.

www.youtube.com/watch? v=veRX0fOsmk0