440
Відео, де ви визнаєте свого вчителя. Що означає типовий педагог.
фраза: рїсђрѕсђрѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚р°с‚рμс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рμс‚рμс‚рѕс‚рѕсѓс‚рѕс‚рμс‚рѕс‚рμс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рμрμрѕс‚рμрμрμс‚сђрμрμрμрμрμрμрμрѕсђрѕсђрѕс‚сђрѕсђрѕс‚сђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђр Питання: як люди з абсолютно різних частин пострадянського простору думають практично ідентично? Здається, що викладачі вибираються спеціально для вибору. Вони, здається, пройшли спеціальну підготовку у типових педагогічних виразах, запам’ятовують їх серцем і пройшли іспит на них. Ми знаємо ці слова, як наші п'ять пальців. Коли я дивився цей відео, він був так, що я був назад в школі там, за останній стіл першого ряду. Тоді було 5 років коледжу, і є саме така ж картина!
Що подобається моїм вчителям! Вона звучить смішно, але головна помилка всіх цих вчителів полягає в тому, щоб слідувати шаблонам. Однак, робота з дітьми завжди непередбачувана і кожен раз вимагає творчості і індивідуального підходу до кожної дитини. Що потрібно змінити в нашій системі освіти. Може бути, ви повинні бути, що реформатор. Поділіться цим відео з вашими однокласниками.
www.youtube.com/watch? v=p6osJoIrUvI
Що подобається моїм вчителям! Вона звучить смішно, але головна помилка всіх цих вчителів полягає в тому, щоб слідувати шаблонам. Однак, робота з дітьми завжди непередбачувана і кожен раз вимагає творчості і індивідуального підходу до кожної дитини. Що потрібно змінити в нашій системі освіти. Може бути, ви повинні бути, що реформатор. Поділіться цим відео з вашими однокласниками.
www.youtube.com/watch? v=p6osJoIrUvI
Ця паралізована хлопець. Але коли ви бачите, що він писав з одним пальцем, ви будете дивуватися!
Після перегляду цих незвичайних картин, ви не зможете відірвати очі. Я ніколи не бачив нічого подібного!