Ця паралізована хлопець. Але коли ви бачите, що він писав з одним пальцем, ви будете дивуватися!

Caychelle Gardner має хребта м'язової атрофії. Він не може дихати, рухатися, харчуватися або говорити самостійно. Але хлопець не відчайдушний. І, навпаки, він хоче передати нам, що кожна людина ідеально, будучи як він. З одного пальця хлопець набрав повідомлення, що комп'ютер перетворений на синтезований цифровий голос. Що він писав дотики до сліз. й

Хто я? Неймовірний мозок людини. Ви можете створювати зображення, коли ми читаємо або прослуховуємо опис. Я уявляю аніматора або письменника, який створює персонажі. Як він працює за своїм характером, він починає уявити, що будуть виглядати його персонажі. Я дивлюся, що ви думаєте про мене, як ви читаєте це. Я комп'ютерний експерт. Веб-дизайн Мотивуючий динамік. Натхнення письменника. Avid геймер. Я друзі з прекрасними людьми різного віку, фонами і способу життя з усього світу. Я смішний, witty і трохи sarcastic. Я оптимістичний. Я філантроп. Я вірю в Бога. Я хочу змінити світ і зробити інші люди щасливі. Я хочу, щоб люди любити себе тим, хто вони і лікують інших так само, тому що кожна людина має значення. Чи можу ви уявити, що я люблю і як старий я? І що мій реальний голос, як? Я шукаю когось, хто хоче зустрітися з друзями? Я сподіваюся так.

Ось я. Моя назва - Cashel. Я згадав, що, серед інших речей, я паралізував? Але, ви бачите, я не думаю, що мій недолік. Я вірю, що коли Бог створив мене, Він хотів зробити мене таким чином. До найменшої деталі, включаючи атрофію м'язів хребта. SMA є частиною мене. І без будь-яких деталей, які зроби мене, я був неповним. Я кашель і я щасливий я мене. Будь ласка, зв'яжіться з нами Без цього, ви перестаєте бути самі. Я буду тебе, хлопці красиві.

Ми любимо дух і дух цього хлопця. Більшість людей постійно незадоволені і скаржаться на речі. Не розуміючи, що кожна людина красива своїми силами.

Варіанти Кайшель Гарднера обмежені, але він не бачить його. Тексти пісень, а це означає: Він любить життя і бере все з нього. Ми повинні дізнатися багато з нього.

Це відео рухається і мотивує одночасно. Не забудьте поділитися своїми друзями.

www.youtube.com/watch? v=5dTWZNGXfzM