Вони спробували, але отримали спіймані... 17 чудових фото котів-тієвів.

З дитячих казок ми пам'ятаємо, що коти в першу чергу вибагливі і ресурсні тварини. Тим не менш, багато хто з нас мають ці люки щастя в домашніх умовах, і по суті, виходить, що коти є відмінними поршневістерами і відмінними левами. А якщо родзинки шукають смачний стрижень попереду, то коти шукають більш витончені способи, щоб отримати те, що вони хочуть.

Нижче наведено список кішок, які спробували, але виловили.

1,1 км Спіймана хутрою ручкою? Шукайте під диваном, він не написав вірша там?

2,2 км «Всі біля мого кошика автоматично стає шахтою. й

3. У «Я зустрінеш тебе до преси... Для відокремленого місця.

4. У Кіт також риба самостійно.

, Україна

5. Умань Далі власник повинен подумати про те, чи дана кішка подарує свою презервативу.

6. Жнівень Ця кішка не турбується про те, чи є скло порожнього або повного. Напої молоко.

7. Про нас "Так, я буду подбати про ваш сендвіч."

8. У Кіт був привезений: ви повинні їсти печиво, і навіть отримати його самостійно.

9. Навігація Мусхелова була надана зарплата. Всі права, всі права, я отримав його. Але ви заслугуєте?

10. Затягування на рибу: в поєднанні приємно з корисним.

11. Вирощування, діти!

12. «Такі ідіоти ніколи не будуть виглядати. й

13.00 р. У іншій ситуації ми побачимо, хто не знає кого.

- відео

14. Романтична кішка поспішає на дату.

15.00 р. Головне - наполегливість і наполегливість. Логіка не є ризикованими хлопцями.

16.00 р. «Цей хлопець має дивний ніс. Знайте, побачте, чи можна це зробити.

3610Р. 4200Р.

17.00 р. Молода природниця робить спостереження.

Коли ви дивитеся обережні і іноді комічні рухи кота полювання на вечерю, ви не хочете його турбувати. А потім, коли ви розумієте його на гарячому, він зробить таку дотик обличчя, що, якось некомфортно, щоб відродити його. Подбайте про ваших кішок і годуйте вчасно, інакше ви будете залишити без смачних!

за допомогою igenno ru