400
На перший погляд це звичайний магазин. Але як тільки світло виходить, щось неймовірне!
Напередодні Нового року і Різдва ми вже дивимося на слухання звучання кришталевих келихів, щасливого сміху родичів і друзів і привітання на сімейному столі. Але для цього магічного моменту потрібно заздалегідь підготуватися. Тому кілька днів до новорічних свят люди поспішають до супермаркетів, купуючи все необхідне для святкового столу. Здається, що все навколо наповнене святковою атмосферою. Кожен чекав дива. Навіть найсвіжіші люди очікують щось особливе. Але що якщо історія починається трохи раніше? Дивитися, що незвичайний сюрприз продавців цього супермаркету підготували для повсякденних покупців. Це фантастичний!
Я хочу, щоб були приємні сюрпризи в нашому житті! Тексти пісень, а це означає: Поведінка в дивах і магії, і щось неймовірне буде вірно. Покажіть це відео для ваших друзів.
www.youtube.com/watch? v=H965m0Hkk5M
Я хочу, щоб були приємні сюрпризи в нашому житті! Тексти пісень, а це означає: Поведінка в дивах і магії, і щось неймовірне буде вірно. Покажіть це відео для ваших друзів.
www.youtube.com/watch? v=H965m0Hkk5M
Цей чудовий собор виготовлений з живих дерев. Я ніколи не бачив нічого подібного!
Цей короткий здивує вас більше, ніж всі Голлівудські блогери. Отримай свою руку!