394
50 тис. лампочки синхронізуються з музикою - це те, що новорічна казка виглядає як! Магія відео. .
Роботи цього майстра нагадують нам американських фільмів про затишне Різдво, коли кожен будинок з приходом темряви запалюється тисячами вогнів. Але, як виявилося, це не просто традиція кіно, але і дуже реальна дія. Практично кожна сім'я намагається прикрасити свій будинок з підсвічуванням, адже вона створює чудовий настрій свята!
У 2006 році Річард Холдман, вже голова сім'ї, також вирішив прикрасити свій будинок з новорічними світильниками. Після важкого робочого дня він прийшов додому і провів весь вільний час створення світильників. В результаті було перекручування і тепер Річард робить його щороку. І якщо раніше це просто розваги, сьогодні проект Річарда знайшов реальну благодійну мету - зібрати кошти на новорічні подарунки хворим дітям.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Не тільки для того, щоб зробити речі. Поділіться цими чудовими відео з друзями, можливо, це надихне їх, щоб допомогти тим, хто потребує.
www.youtube.com/watch?v=mnk0KjWxgMA
У 2006 році Річард Холдман, вже голова сім'ї, також вирішив прикрасити свій будинок з новорічними світильниками. Після важкого робочого дня він прийшов додому і провів весь вільний час створення світильників. В результаті було перекручування і тепер Річард робить його щороку. І якщо раніше це просто розваги, сьогодні проект Річарда знайшов реальну благодійну мету - зібрати кошти на новорічні подарунки хворим дітям.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Не тільки для того, щоб зробити речі. Поділіться цими чудовими відео з друзями, можливо, це надихне їх, щоб допомогти тим, хто потребує.
www.youtube.com/watch?v=mnk0KjWxgMA
Ці хлопці не потрібні оркестру для виконання Чайковського. Але їх "Нукракер" звучить смачно!
Коли я бачив ці надихання зображень, я змінив мій розум про йога.