Починався співати в пустому храмі. Але що відбувається поруч з вами знову послухати і знову!

Ви коли-небудь мали можливість насолодитися співом церковного хору? Я подумав, що він був лише парафіяном. Але, як тільки він відкрив свою рот, я просто заморожився і не міг відходити від свого божественного співу. Що відбулося поруч ні на землі. Здавалося б, що вся ангельська хору була співати перед мною всесвітньовідомий Різдвяний коляд «Ангели Ми маємо Хеард На Високий». й

Цей солодковершковий американський п'ятий дім Free jokingly називає себе "перша світова акапелська країна гурт". Брати Адама і Кріса Рапп утворили гурт навколо 2000 року. Але їхня популярність прийшла лише в 2013 році після участі у знаменитому талант-шоу «Sing-Off». Завдяки унікальним способом виконання чохлів популярних світових хітів, хлопці від Home Free є одним з найпопулярніших акапелових смуг в США.

Це найкращий різдвяний кліп я коли-небудь бачив! Як кажуть, «від Бога!» Нехай ваші друзі відчувають магію новорічних і різдвяних свят – покажуть їх і інші музичні відео!

www.youtube.com/watch?v=teSuDu84kMc