398
Якщо ви думаєте, що хлопець йде на камені, ви глибоко помилилися. Чудова прогулянка!
Ми прогуляємось на замороженому озері. Ми використовуємо для перегляду снігу під ногами або товстим шаром м'язового льоду, через який нічого не можна побачити. Але ці туристи, які відвідали Хай Татрас (Словакія), були значно щасливішими: вони зуміли прогулятися на поверхні замороженого кристала чистого озера Strb – другий за величиною озеро на Словацькій стороні Високі Татри, розташованих на висоті 1,350 м. Це неймовірний, але лід на ставці абсолютно прозорий! О, як я хотів би піти там і відчути себе! Це чудовий вид. . й
Яка краса! Поверхня озера прозора як скло, і здається, що людина проходить через повітря. І ці краєвиди. Я думаю, що я знаю, де провести зимовий відпочинок.
Не забудьте показати цей відео для ваших друзів - вони обов'язково повинні дізнатися про цей дивовижний кут природи!
www.youtube.com/watch? v=8WBqX7MSqW
Яка краса! Поверхня озера прозора як скло, і здається, що людина проходить через повітря. І ці краєвиди. Я думаю, що я знаю, де провести зимовий відпочинок.
Не забудьте показати цей відео для ваших друзів - вони обов'язково повинні дізнатися про цей дивовижний кут природи!
www.youtube.com/watch? v=8WBqX7MSqW
Вони зустрілися з кожним днем, але не сказали слово. Найромантичніша історія любові вічно!
Після цієї статті ви дізнаєтеся, чому ви повинні прочитати книги. Наше майбутнє залежить від читання!