Він врятував його від невпинної смерті. І ця подія стала причиною великого відкриття!

Вони говорять, що ця історія відбувалася в 20 столітті. Один день Шотландський фермер був повернений додому від роботи. Як завжди він прогуляв звичним доріжком. Як чоловік, що проходив за лаштунками, раптом з'явився гучний пологий крі. Хтось відчайдушно називається для допомоги ... Садівник пішов з морозива і побачив у квадромі маленького хлопчика, який намагався вийти з пастки. Без часу, фермер зрізав товсту гілку з ближнього дерева і подав її до висихання хлопчика. Фермер, нарешті, вдалося витягти його.

П'ятий малюк тренується з страхом і холодом:

до Це не божевільна робота! Приїхати з мене. Вам необхідно трохи розігріти і заспокоїти, сказав фермер.

«Ні, я не можу», – сказав він, «Дака, ймовірно, чекала, що я ще не вдома. й

Хлопець запевнив, що він не потребує допомоги, подякував його рятувальникам і ранному дому.

У фермера здивує цей ранок. У той же час, як людина, що кинувся, він спочатку залишив свій будинок і побачила вагонку, витягнувши до свого скромного житла, ретельно відвареними конями. З каретки надійшло в глухий і елегантний костюм. Він підійшов до фермера і запитав йому питання:

Чи врятували сина від неперервної смерті? Давайте мені запитати вас, скільки я хочу тебе?

- Так, мене. Але це те, що будь-яка людина Сане буде робити, якщо він був у моєму місці. Крім того, ніхто не імунітет від таких випадків. Моя сина була в вашому місці. Тому, щоб розповісти правду, ви відключите мене з такими проблемними питаннями. Ви не знаєте нічого!

А мій син мій скарб. Оплатити будь-яку суму. Чи можете ви просто розповісти мені скільки вам потрібно? Не хвилюватися, я багата, але чесна людина.

Про нас Я зробив те, що я повинен зробити. Про нас

У фермера вже звернулися, коли раптом його син стрибнув з свого дому, який бажав привітати гостей.

Чи є ваша дитина? джентльмен запитав.

«Так, мій,» фермер відповідав гордо, поклавши хлопчика на вершині, «Не знаю, чому вас цікавить? й

Я хочу, щоб зберегти мій син. Якщо ви не хочете запозичати гроші, не проблема! У мене є ще одна пропозиція для вас. Я сподіваюсь, що ви погоджуєтесь. Я збираюся переїхати в Лондон. Я міг прийняти сина з мною і покласти його в місцеву школу, а потім в Лондонському університеті і платити за освіту. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, якщо він як благородний, як його батько, ні ви, ні я не пошкоджу його в майбутньому.

З цієї події пройшов кілька років. На базі медичного університету, який отримав диплом. Не тільки в Лондоні, але в усьому світі. Його назва був Олександр Fleming ... І це був чоловік, який зробив сенсаційне медичне відкриття пеніциліну.

Після того, як ще до війни хворий з тяжкою пневмонії вступив до однієї з клінік. У той час він майже не мав можливості життя. Він був сином цього багатого джентльмена. Неприємно, він зумів отримати від свого смертного... Як врятувати життя! Ви маєте право, це був пеніцилін Олександр Фламінг.

Назва джентльмена, який його по батькові служив життєвим відкриттям, був панолфський церквіл. Його син незабаром став одним з найвідоміших британських політиків у світі. Так, його ім'я в Вінстонській церкві. Можливо, це події дитинства та юнацтва, які надихнули «Що ви повернулися до тебе. й

Я не можу уявити, що це може статися! Неважливо чи красива фантастика. Головне, щоб пам'ятати, що наше життя схоже на бумеранг: «Що ви заспокоїте, ви перезавантажте». Якщо ви заспокоїлися, повірте мене, це сплачує вам сотню! Розкажіть своїх друзів про це обструктивну історію.

за допомогою igenno ru