514
Це як простий шматок паперу. Але подарунок він дав дівчині!
Недавній, ми написали про дуже несподіваний подарунок, що хлопець дав свою подруга. Перли, що дівчина зняла з оболонок, дійсно красива, але сам процес не був приємним. На жаль, сьогодні є епоха романтики і молоді, а потім зізнайтесь свою любов до своїх дівчат оригінальними способами. І ця історія є першочерговим прикладом цього.
Для початку потрібно гарне судно.
Він потім заповнив його з 365 любовними нотами і дав йому подругу за 8-річницю.
Щоранку вона може почати свій день з посмішки, читати одну з її нот.
Це остаточна гілка спогадів, цитат і причин, чому він любить її.
80017.
Це найкрасивіша декларація любові в 365 днів.
3610Р. 4200Р.
Якщо цей хлопець не є найбільшим романтичним у світі, то я не знаю, хто може стати щось більш оригінальним. Любов недорогий подарунок. Любов - це сильне почуття торби і миру поруч з коханою людиною. Можливо, ця історія надихне ваш друг до оригінальної декларації любові? Скажіть його про неї!
www.reddit.com/r/mildlyinteresting/comments/2nr2ay/i_wrote_365_notes_and_put_it_in_a_jar_as_
Для початку потрібно гарне судно.
Він потім заповнив його з 365 любовними нотами і дав йому подругу за 8-річницю.
Щоранку вона може почати свій день з посмішки, читати одну з її нот.
Це остаточна гілка спогадів, цитат і причин, чому він любить її.
80017.
Це найкрасивіша декларація любові в 365 днів.
3610Р. 4200Р.
Якщо цей хлопець не є найбільшим романтичним у світі, то я не знаю, хто може стати щось більш оригінальним. Любов недорогий подарунок. Любов - це сильне почуття торби і миру поруч з коханою людиною. Можливо, ця історія надихне ваш друг до оригінальної декларації любові? Скажіть його про неї!
www.reddit.com/r/mildlyinteresting/comments/2nr2ay/i_wrote_365_notes_and_put_it_in_a_jar_as_
Цей геройський акт може мати його життя! Але він кинувся в райське озеро, щоб зберегти качку. . й
Ця поні є те, що люди часто не бачать. На щастя, камера була надана. .