Це крихка дівчина не хто вона здається бути. Я все ще не можу відходити від того, що я бачив!

Зустрічайте цю милу дівчину з лялькою виглядом називається Julia Vince. вона живе в місті Енгельс, Росія. Про три роки тому Юлія вирішила серйозно займатися спортом дуже незвичайним.

Габаритний зображення

р.

р.

Юлія рік перед спортом.

Але в Юлії, несумісний. Ця крихка, як вона може здатися з першого погляду, дівчина з вересня 2012 року активно займається підсилкою. У зв'язку зі своєю пристрастю до спорту Вінце відомий у пресі як «дівчина з Барбі обличчям і тілом лука», оскільки вона має ляльку обличчя і м'язового тіла.

Юлія Вінце тільки 17 років на цій фото.

З її мініатюрною висотою, яка становить 165 см, дівчина важить близько 65 кг і має дуже гідні показники потужності: кватки з брусом - 202,5 кг; відмерзання - 165 кг і буксирування - 100 кг.

Юлія Вінце відомий не тільки в Росії, але і для користувачів Інтернету з усього світу. На Заході дуже популярний. Вона була вгорі 9GAG двічі. Тим не менш, відгуки міжнародної спільноти про спортсмена в більшості випадків негативні.

, Україна

р.

Згідно з дівчиною, вона не використовує стероїди на всіх, і для того, щоб постійно підтримувати спортивну фітнесу, вона використовує тільки спортивне харчування, яке складається з Тваринного пака (Універсальний), ліворучних, амінокислот, riboxin і жирових опіків.

Перший погляд іноді вводить в оману. Я ніколи не вірю, що за ангельським образом цієї дівчини є така страшна сила! Скажіть своїх друзів про цей незвичайний спортсмен.

за допомогою igenno ru