Вона була жиром і чаєм її однокласників. Коли вони зустрілися через 8 років, це сталося.

Louise Manning Studies at Оксфорд, любить орігамі, ряд і логічні ігри. Вона є типовим студентом, який вивчає жорсткий, грає спорт і проводить багато часу з друзями. Проте, її минуле не так російське, як і раніше вона страждала від зайвої ваги. Як дитина, Луїза часто чаться.

Коли дівчина була 12 років, її однокласники не дали їй прохід з їх булінгом, так як вона була трохи жирним, ніж інші. Вона була названа «жиром» і «мостером».

В результаті протягом 3 років Луїза ate дуже мало, пропущених страв, і її самооцінка скидається до нуля. Щодня була справжня катування для неї. Дівчина почала мати проблеми з травленням, і вона часто пропущена школа.

Але Луїс не здався. Вона вирішила поставити свій раціон, щоб регулярно їсти здорові продукти. Дівчина бажала позбутися від її страшного шкільного минулого. Після 8 років вдалося: Луїза перетворилася в струнку привабливу дівчину. Вона бажала своїх колишніх однокласників, щоб дізнатися, що вона більше не була "fat".

І вона досягла успіху. У одній групі університетів Луїза випадково зустрілася з однокласником, яка була однією з тих, хто дбає її найбільшою в школі. Природно, хлопець був дискурований тим, скільки Луїс змінив.

У вечірці дівчина отримала несподіване повідомлення на Facebook з пропозицією йти на дату. Луїс не міг вірити очі і був лютий. "Що тепер я втратив вагу, я достатньо для вас?" вона думала. «Чи не зателефонували мені потворну школу?

Спочатку дівчина бажала відмовитися від зустрічі, але незабаром вона мала план, і вона вирішила погодитися. "Ви не збираєтеся піти в цей час", - думав Луї. Він назвав її другом і вони думали його разом.

Дівчина запропонувала колишнього однокласника, щоб зустрітися в ресторані, але прийшов заздалегідь, щоб попросити офіціантка на користь. Він повинен був рукою хлопця фото і лист. Це було все, що він отримав від неї.

На фото було 12-річної Луїзи, які постраждали так багато від приниження однокласників і протягом 3 років змушені часто пропустити заняття в школі. На спинці картини був лист:

"Привіт, XXX,

Я не можу тримати вас сьогодні! Ви пам'ятаєте 8 років тому, коли я був жиром і ви заварив мене про мій вага? Ні? Я пам'ятаю. Тоді я не знаю більше одного яблука в день, і він тривав протягом 3 років. Я також пропускає обід.

Ви пам'ятаєте, як твої брови робили вас сміятися? Ми волохаті ноги, які здавалося б, щоб ви? Пам'ятайте, коли ви і ваші друзі використовували, щоб викликати мене монстр протягом 3 років? Ймовірно не. Або хоча б ви не думаєте, що я досить привабливий в 8 років, щоб мати можливість лікувати мене як нормальна людина?

Я хотів надіслати вам це як нагадування. Тепер, коли ви думаєте про мене, уявіть дівчину в цій картині, бо це той, хто не покаже на вашу дату.

Луїс.

Нарешті, дівчина зуміла, якось погасити той, хто викликав її стільки болю. Я думаю, що трохи помста дав її багато задоволення. Уявіть собі чоловіка, коли він знайшов цей лист! Він навчить йому великий урок.

Поділитися з друзями

www.facebook.com/louisa.manning1