360
Коли водій вирішив вирізати цей мікроавтобус, він не мав ідеї, які вийдуть з нього. . й
Я бадаш! Знаючи мій темп, мій мама сказав мені правду, коли вона порадила мене не конфліктувати з користувачами доріг. Без інцидентів і неприємних ситуацій на дорозі, в правді, не обійтися. Але дійсно, ви ніколи не знаєте, що таке божевільна людина, яка може закінчитися, тому краще завжди бути пильним і обережним. Коли цей водій відрізав біля мікроавтобуса, він не сподівався, що він вийшов з нього. Я не знаю, чи сміятися чи торкнутися. Але я, безумовно, не хочу бути в цьому хлопцеві взуття!
Неймовірно, що будь-який з лікарів в травматології вірить історію цього потерпілого. Шукайте, що вони зроблять діагноз і надішліть його на інший відділ. Покажіть це відео для ваших друзів - не байдуже до того, що іноді буває на вулиці, адже на місці особи, яка стала жертвою, вона може бути будь-яким з нас.
за допомогою igenno ru
Неймовірно, що будь-який з лікарів в травматології вірить історію цього потерпілого. Шукайте, що вони зроблять діагноз і надішліть його на інший відділ. Покажіть це відео для ваших друзів - не байдуже до того, що іноді буває на вулиці, адже на місці особи, яка стала жертвою, вона може бути будь-яким з нас.
за допомогою igenno ru
Ваша кішка обов'язково сподобається цю гру. Ваш настрій неодмінно підніметься.
Цей бізнесмен знищив всі будинки в с.! Але причина неймовірна.