372
Як зробити рубль? Неймовірно вірне відео Урганта про падіння рубля на швидкості звуку.
Коли рубль потрапляє на швидкість звуку і долар піднімається на швидкості блискавки, гумор здається з місця. У зв'язку з поточною критичною ситуацією і панікою, як реакція на те, що відбувається, в інтернеті з'явився дуже корисний ресурс пошуку - "ОК, рубль". Це не так весело, якщо це не так сумно. Все, що нам потрібно, щоб розслабитися, затягнути наші шлунки і дивитися чудовий відео від Івана Урганта, який буде близько до кожного з нас. Утриманий, ніжний!
Звичайно, щоб жити в часі великих змін, щоб свідчити, як історія виконана дуже, але іноді ви хочете нормальне і звичайне життя. Я думав, що я не живу, щоб побачити час, коли гречана була вартіша. Але не зловживати! Краще сміятися на проблемі і підходити з гумором, а потім шукати - вона буде рубати і відвернутися! Рубль, отримати добре! Поділіться цим неймовірно правдивим і болючим відео з друзями.
www.youtube.com/watch? v=ioKtG7ezItUU
Звичайно, щоб жити в часі великих змін, щоб свідчити, як історія виконана дуже, але іноді ви хочете нормальне і звичайне життя. Я думав, що я не живу, щоб побачити час, коли гречана була вартіша. Але не зловживати! Краще сміятися на проблемі і підходити з гумором, а потім шукати - вона буде рубати і відвернутися! Рубль, отримати добре! Поділіться цим неймовірно правдивим і болючим відео з друзями.
www.youtube.com/watch? v=ioKtG7ezItUU
Паралельний Всесвіт, в якому час йде назад. Актуальні дослідження вчених дивовижна!
У темряві ночі сяючі лижі зробили найяскравіший спуск. Результат фантастичний!