9 життєвих повідомлень, які повинні знати кожна мама.

Я мати трьох синів. Коли мій хлопчик все ще був дуже молодий, я почув дурні питання і коментарі, як: "Чи ви і ваш чоловік спробує нарешті мати дівчину?" Я думав, що я вибухнув з гнівом. Я не хочу, щоб мати більше дітей. У цьому випадку, якщо породжуючи три сини, я мав вплив на нормальний перебіг подій по всьому Всесвіту.

Це те, що я чую від людей, які перебували в моєму внутрішньому колі на часі:

«Коли моя мама кинула, моя сестра подбала про неї. Довірте мені, ви ніколи не отримаєте таку підтримку від ваших синів! (Після дитячої няні)

«Я не хочу, щоб мати більше дітей. Я не хочу бути такими, як ви. (друга – мати двох синів).

Уг! Три сини! Ви не будете ревнощі! Учитель моїх синів правий перед ними.

У деяких випадках я був так шокований цією поведінкою від інших, що я просто стояв ще в тиші. Іноді, як оборонна реакція, мені все-таки довелося відірвати горло. Але протягом багатьох років я став все більш впевненим, що мати до трьох хлопчиків є великою перевагою. Ось кілька правди я відкрився при піднятті моїх трьох синів.

1,1 км Ви самі полюбите.
Це найсвіжіші та найсвіжіші уявлення про любов Моя сестра, яка підняла свою дочку, завжди був ревнощим, коли мій сини приніс мені квіти або доглядав і виплетені волосся. Згадайте, що ви є прикладом, як любити і бути коханою жінкою.

2,2 км Ви моделі фемінності для них.
Показати їх на прикладі того, що доброта і повага. Це ніколи не пізно навчити їх, як лікувати вас жінкою, як батько, і в цілому. Піднятий міцною і самооглядною матір'ю, хлопчики намагаються знайти дружину тієї ж дівчини.

3. У Не без сліз і алкоголів.
Що я не... Я йшов на них... Бажаю бути чесною, я завоював багато. У той факт, що всі мої хлопці були майже однорічні, і кожен з них здавалося б, мати невичерпне постачання енергії. Вони постійно були фолієвими, joking і dabbling. Часом, коли у мене немає терпіння. Але тепер я розумію, що мені потрібно більше часу, щоб зібрати мої думки.

4. У Ти можеш дивитись, що я мав дочку?
Хто буде виглядати? Що буде виглядати? Як би вона була? «Що робити?» Я побачила маленьку дівчину на вулиці, і я думав: «Що подобається моя дочка!» На одній точці я навіть відчував розчарівний і не здогадувався. Не хвилюйтеся, це буде проходити. Я пообіцяю!

5. Умань Ви не повинні бути свідком вічної дівчини драми.
Я бачу! Я вдячний, що я ніколи не мав справу з вічною драмою дівчат. Ці «і він сказав...», «і вона сказала...», постійні сльози і тантоли, різка зміна настрою – ні, це, безумовно, не для мене! Поведи мене, у хлопчиків є багато непарних і проблем, але вони не перебільшують те, що відбувається з ними в дорозі, що дівчата роблять.

6. Жнівень Одного разу, коли вам потрібна мати трьох синів.
Це може бути довгий час до того, як ви, нарешті, усвідомлюєте, що виховання хлопчиків є вашими. Особисто я зрозумів це давно. Я дуже щасливий, що я можу використовувати мій вільний час для себе. У зв'язку з тим, що дівчата підняли, відверто, не пощастило. Коли мій найстаріший син був підліток, він колись сказав мені, "Мом, це буде чудово, якщо у вас була дочка." Ви можете піти в манікюр з нею. Ви не будете нудьгувати, і ви не будете там всі самі. По суті, я був щасливим, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

7. Про нас З сином набагато безпечніше.
Уже в 20-річному сині вирішили взяти автопрокат до міста. Ви думаєте, що я мав дочку, я даю її за ніч, що дивиться з незнайомцями? Абсолютно! Звісно, хлопці з'являються в неприємності теж, але дівчата швидше за все, будуть нападати і зловживати.

8. У Ви ніколи не зміните ставлення до них.
Ті чудові моменти, коли ви дивитися, як милий вони спати. Якщо Ваше серце знеболюється з радістю, коли вони ходять в приміщення. Матернальне хвилювання під час сильного і злегка пригніченого хлопчика. Неважливо, як старі, вони завжди будуть вашими маленькими хлопчиками.

9. Навігація Прийміть цей виклик.
Неможливе висловлювання слів, що треба підняти реальну людину. Гентль, вид і освічений ... Чоловік, який добре лікує жінок і дітей. Чоловік, який стане любов'ю і присвячується чоловікові. Так, це величезна відповідальність, але ніхто не хоче впоратися з цим завданням. Ви зробите це! Цей великий подарунок був наданий вам зверху. Насолоджуйтеся плодами Вашої освіти!

Здійснення справжньої людини – складне завдання. Але всі мами, які мали цю можливість, повинні бути гордими, щоб підняти майбутніх захисників, батьків і люблячих людей. Поділіться цією статтю з тими, хто все одно думають, що підняти сини є неприпустимою проблемою.

за допомогою igenno ru